Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

ITS Tennis centre s.r.o.:
Známe postupující do finále kvalifikace ITS CUP 2014

napsal ITS Tennis centre s.r.o. 13.07.2014
IMG_9858.JPG
IMG_9858.JPG
V neděli na kurtech OMEGA centra sportu a zdraví proběhlo druhé kolo kvalifikace do 6. ročníku ITS CUPu. Desátou hodinou byly odstartovány zápasy o postup do závěrečného kola kvalifikace.   
  O zajímavou podívanou se postaraly hráčky Zuzana Zálabská, která porazila o deset let mladší Petru Rohanovou 6-4, 6-0. Juniorská vítězka Wimbledonu Jelena Ostapenko zvítězila nad českou hráčkou Dianou Šůmovou 6-1, 6-2. Petra Krejsová poslala domů tureckou hráčku Hulyi Esen 6-1, 6-3. Lara Michel a Chantal Skamlová hrály vyrovnaně, jejich zápas trval tři hodiny a nakonec Michel udolala Skamlovou 6-1, 2-6, 6-4.   
  Karolína Novotná, hráčka místní akademie, podlehla Martině Borecké 6-2, 6-2. Tereze Malíkové, která trénuje v ITS Tennis Centre od letošního roku, dnes štěstí také nepřálo. Tereza prohrála se svou soupeřkou Adrijanou Lekaj 6-3, 1-6, 0-6. Raikovic Dejana nestačila na Marozavu Lidziyi, která zvítězila 4-6, 6-2, 6-4. Poslední postupující do finálového kola kvalifikace je Ema Mikulčic, která vyhrála nad Šrámková Rebeccou 7-5, 3-6, 6-3.   
  Zítra se můžete těšit na finále kvalifikace, které startuje v 11.00 v OMEGA centru sportu a zdraví. Neváhejte a přijďte podpořit své favoritky.
39

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)