Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

WTA letos zůstává v České republice. Na Spartě se bude konat Prague Open

napsal briza 29.06.2020

Sportovní fanoušek o letošní WTA v České republice nepřijde. Od 10. do 15. srpna se na pražské Spartě bude pořádat Prague Open s dotací 225 000 dolarů, přičemž se jedná o součást provizorního kalendáře. „Možnost organizovat v této zvláštní době turnaj WTA vnímáme jako ocenění úspěchů českého ženského tenisu a organizátorských kvalit našich pořadatelů," nechal se slyšet prezident ČTS Ivo Kaderka.

Ivo Kaderka

Na přelomu dubna a května se letos měl pořádat šestý ročník J&T Banka Prague Open, vinou opatřeních z koronaviru však byl tento turnaj pro rok 2020 zrušený. Na konci června však přilétla výborná zpráva –⁠ od 10. do 15. srpna byl do provizorního kalendáře WTA zařazený turnaj Prague Open, který bude hostit pražská Sparta.

„Je to velká čest pro celou českou tenisovou rodinu. Možnost organizovat v této zvláštní době turnaj WTA vnímáme jako ocenění úspěchů českého ženského tenisu a organizátorských kvalit našich pořadatelů. Jistě k tomu přispěl i rychlý restart sezóny, když jsme již bezproblémově zvládli několik turnajů,“ prohlásil spokojený prezident ČTS Ivo Kaderka.

Z pořádání této akce má pochopitelně radost také ředitel turnaje TK Sparta Praha David Trunda. „Skvělé české publikum se i letos dočká špičkového ženského tenisu. Jsem moc rád, že se nám ve spolupráci s Českým tenisovým svazem a jeho mezinárodní diplomacii vedené prezidentem Kaderkou podařilo akci získat a připravit takové podmínky, díky kterým budeme svědky skvělé tenisové podívané,“ vyjádřil se David Trunda.

Podle slov prezidenta ČTS Ivo Kaderky za touto blížící se srpnovou akcí stojí skvělé diplomatické vztahy. „WTA hledala v této zvláštní mimořádné místa a organizátory, kteří by připravili rychle a v garantované kvalitě skvělý turnaj. Velmi nám k tomu pomohly reference získané díky úvodnímu turnaji pokoronavirové éry, který se právě na Spartě odehrál a dopadl skvěle,“ dodal Ivo Kaderka.

O startovním poli se rozhodne v nejbližší době, už nyní se však fanoušci můžou těšit na kvalitní obsazení. „Vstoupili jsme do jednání s nejlepšími českými hráčkami, které jsou vždy ozdobou domácích akcí," pozval na pražskou Spartu ředitel turnaje David Trunda.

Na srpnovém turnaji budou připraveny mobilní tribuny s kapacitou 2 000 míst. Vstupenky se začnou prodávat během července.

Tento text byl přebrán z webu www.Tenisovysvet.cz, kde najdete to nejaktuálnější a nejzajímavější z českého i světového tenisu.

20



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)