Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Vozíčkáři v Gross-Siegharts

napsal briza 08.08.2013

Začátek srpna a konec července patří v Rakousku nejen turnajům v Kitzbuhlu, ale i dvěma vozíčkářským akcím – v Sazburgu a v Gross-Siegharts. Druhý jmenovaný turnaj, vzhledem ke své poloze nedaleko českých hranic, je velmi oblíbený mezi českými hráči. Letos se pořádá již 26. ročník a na turnaj přijela, s vyjímkou zraněného Haška, celá česká špička, Brychtou počínaje a Pořízkovou konče.

Miroslav Brychta

Do Main Draw, čítající 24 jmen, se mimo Brychty a Stefanu, dostal na tkzv. Feed Up Card i mladý Petr Utíkal, který vyhrál Second Draw v Prostějově. O kvalitě startovního pole svědčí to, že poslední hráč v MD má žebříček 91., Utíkal pak 147. Ostatní čeští hráči hráli Second Draw, Pořízková pak MD žen.

Los nebyl k našim hráčům příliš příznivý – v 1. kole prohrál Brychta s vynikajícím hráčem ze Srí Lanky DISSANAYAKE Gamini, startujícím na WC, Utíkal \„vyfasoval\“ světovou 30., QUILLIOU Yoana z Francie, uspěl jedině Stefanu, který porazil vysoko ELSE s JAR, ale ve druhém kole nestačil na stále výborného Legnera.

V SD v prvním kole vypadli, k našemu zklamání, všichni Česi v 1. kole, v soutěži žen Pořízková bojovala marnou bitvu proti světové jedničce Ellerbrock. Na druhou stranu, kdo se může schlubit tím, že hrál s No. 1 ve světě?

Turnaj v „Grossiku“ patří k těm velmi oblíbeným – je zde domácké prostředí, 6 kurtů s umělou travou, kurty budou přístí rok mít umělé osvětlení – všechny! I z toho důvodu je zde velmi dobrá konkurence – první nasazený je světová devítka PEIFER Nicolas, FRA, dvojkou je pak EGBERINK Tom (NED).

Výsledky lze nalézt na www.austrian-open.net

23



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)