Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Vozíčkáři v opět Průhonicích

napsal briza 26.11.2013

Od středy 27. listopadu 2013 se v Club Hotelu v Průhonicích opět sjedou vozíčkáři z celého světa, aby zde sehráli tradiční předvánoční mezinárodní turnaj v tenisu na vozíku. Prvním nasazeným mezi muži je Takashi Sanada (18.) z Japonska, přijedou hráči z celé Evropy (Italové, Francouzi, Poláci, Rusové a další), čekáme i dva hráče z USA, několik Maročanů, v divizi Quad bude hrát i hráč z Izraele. Mezi ženami hrají Nizozemky, Španělka a další.

Michal Kubát

V hlavní soutěži obhajuje titul David Dalmasso z Francie, mezi ženami potom Katharina Kruger z Německa. České barvy bude hájit 12 hráčů, největší naděje se upínají v tkzv. Second Draw k mladému Petru Utíkalovi.

V Main Draw hrají dva naši nejlepší – Stefanu a Brychta, ale tam je konkurence tak silná, že postup do třetího kola by byl skutečným velkým úspěchem. Hraje se každý den od 9 ráno do „nevidím“ – tedy nejméně do 19 hodin, ale protože je přihlášeno víc jak 80 hráčů, dá se předpokládat, že se bude hrát i déle.

Tato veliká účast je přesto, že turnaj je v kategorii ITF 3, což je velmi nízká kategorie, kde je omezení pro účast hráčů top 10. V roce 2014 máme přislíbeno navýšení kategorie na ITF 2, což je další krok ke zkvalitnění hráčského pole.

Ivan Vyvadil

29



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)