Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Ve dvanáctém a třináctém týdnu tipovačky byl nejlepší Pecanek

napsal briza 08.04.2016

Uplynulé dva týdny byly ve znamení velkých turnajů konaných v Miami, a tak se již tradičně sčítaly dohromady. V mužském turnaji kategorie Masters 1000 se dle očekávání nejvíce věřilo Novaku Djokovićovi, který nakonec dokázal roli favorita potvrdit. Medailové pozice tak zajistilo uhádnutí Nishikoriho do finále. V ženském turnaji kategorie Premier Mandatory nejvíce hráčů předpovídalo vítězství Sereny Williams. 10 % tipujících věřilo na triumf Azarence a jedním z nich byl i Pecanek, který zcela suverénně ovládl tipování jak ženského, tak i mužského turnaje v Miami a zaslouženě tak zvítězil i v součtu obou týdnů. Gratulace! Zaregistrujte se a zahrajte si Tipovačku zde.

Tričko Protenis

Kromě výše zmíněných mamutích podniků se tipovaly i tři mužské a tři ženské turnaje nižší kategorie. Velký challenger se hrál v Raananě, kde tipující poněkud zklamal domácí Dudi Sela, a tak se z vítězství radoval Lenourek, který uhádl kromě vítěze Donskoye i všechny semifinalisty a získal pěkných 67 bodů. O poznání méně se tipujícím dařilo na challengeru v St. Brieuc, jenž překvapivě vyhrál na divokou kartu startující Sidorenko. Vítěznému Schalkemu tak k triumfu stačilo uhádnout Sijslingův postup do finále a semifinále pro Nedovyesova. Ještě větší pohromou pro tipéry skončil při vší úctě exotický challenger v San Luis Potosí, kde nejvíce bodů získal miromx, a to 25. Sice zde došlo na prvním místě ke shodě, ale já osobně i přes stejná procenta považuji uhádnutí semifinále pro Arevala za cennější tip, než předpovězení postupu do shodné fáze turnaje v případě Krstina.

Na ženské „padesátce“ v Osprey se hráčům dařilo. Vítězný profesor.rogo zde uhádl složení i vítězku finále a získal pěkných 62 bodů. Oproti tomu v na překvapení bohatém Naples stačilo poticovi k výhře bez urážky směšných 21 bodů, když uhádl polovinu postupivších do druhého kola. Posledním tipovaným turnajem v uplynulých dvou týdnech byla „padesátka“ v Croissy-Beaubourgu. Zde dokázal zvítězit mates559, který uhádl postup Parmentier do finále a tři semifinalistky.

V průběžném pořadí tipovačky za rok 2016 se na třetí místo na úkor radimad propracoval MEKY. První desítku opustil momo, jehož v ní nahradil profesor.rogo.

Top ten tipovačky 2016 po 13. týdnu
1. sisa92 3185
2. jiri.dobrusky 3156
3. MEKY 3127
4. radimd 3112
5. Vencano 3100
6. cagos 3063
7. Karol.Velky 3036
8. kuzelkar 2992
9. ozrok 2979
10. profesor.ro­go 2961

28



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)