Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

ITS Tennis centre s.r.o.:
Ve druhém kole ITS CUPu se hráčky praly i s vedrem

napsal ITS Tennis centre s.r.o. 17.07.2014
IMG_1512.JPG
IMG_1512.JPG
Druhé kolo hlavní soutěže bylo odstartováno v 11 hodin na olomouckých kurtech OMEGA centra sportu a zdraví. Petra Krejsová, která se probojovala z kvalifikace, dnes nestačila na Laru Michel, která ji porazila 6-4, 2-6, 6-7. Česká tenisová naděje Krejčíková Barbora porazila čtvrtou nasazenou srbskou hráčku Aleksandru Krunic skórem 6-4, 6-4. Byl to zajímavý zápas především v tom, že hráčky později čekal společný zápas v deblu s místními hráčkami ITS Tennis centre, který vyhrály 6-4, 6-2. 
 První nasazená hráčka Petra Cetkovská porazila Amandinu Hesse 7-6(4), 6-4 a potvrdila tak svou roli favoritky.  Andrea Hlaváčková dnes nebyla ve své nejlepší formě a nestačila na českou hráčku Denisu Allertovou, která ji porazila výsledkem 6-3, 6-2. České duo ve složení Lenka Kunčíková a Karolína Stuchlá podlehlo Lidziyi Marozavé a Marině Melnikove 7-6, 6-2. Petra Cetkovská s Renatou Voráčovou porazily české hráčky Martinu Boreckou a Petru Krejsovou 7-6, 6-3.  
 Dále vítězkami dnešního dne v singlech byly: Sofia Shapatava, Lesia Tsurenko, Renata Voráčová, Alberta Brianti a v deblu Katerina Kramperová/Chantal Škamlová. 
29

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)