Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

I.ČLTK Praha:
Úspěchy hráčů do 14 let

napsal I.ČLTK Praha 10.10.2014

Během prázdninových měsíců se dařilo hráčům I. ČLTK Praha, což se projevilo i v jejich konečném hodnocení na celostátním a evropském žebříčku.

Radka Bužková (2000) je na celostátním žebříčku v kategorii starších žákyň na 2. místě. Na evropském žebříčku je Radka mezi hráčkami do 14 let na 31. příčce.

Jonáš Forejtek (2001), člen českého reprezentačního týmu, postoupil do semifinále dvouhry a finále čtyřhry na turnaji Tennis Europe kategorie 3 v chorvatském Umagu. Jonáš vyhrál mj. turnaje nejvyšší třídy A v Ostravě a Českých Budějovicích, na celostátním žebříčku starších žáků mu patří 1. místo v ročníku.

Denisa Hindová (2002), členka českého reprezentačního týmu, obhájila mezi mladšími žákyněmi 1. místo ve svém ročníku. Na turnaji Tennis Europe kategorie 3 Eurovia Sparta Cup Denisa bojovala o postup do semifinále dvouhry.

Vítek Horák (2002) se výrazně posunul na celostátním žebříčku starších žáků, v celkovém hodnocení se umístil na 5. místě. Vítek vyhrál turnaje nejvyšší třídy A v SK Véska a TC Tennisline. Na mezinárodním turnaji Tennis Europe kategorie 3 Vítek vybojoval titul ve dvouhře.

Dominik Jedlička (2000), 75. hráč evropského žebříčku, postoupil na turnajích Tennis Europe do finále dvouhry a semifinále čtyřhry v Jablonci nad Nisou, do semifinále dvouhry a finále čtyřhry v Mariánských Lázních, do finále čtyřhry v chorvatském Umagu a do semifinále čtyřhry v německém Mnichově.

Vanesa Nikolovová (2001), členka českého reprezentačního týmu, postoupila do semifinále dvouhry na turnaji nejvyšší třídy A v Plzni. Na mezinárodním turnaji Tennis Europe kategorie 3 v Jablonci nad Nisou Vanesa vybojovala titul. Umístila se na konečném žebříčku starších žákyň na 3. místě ve svém ročníku.

Šárka Richterová (2000) bojovala na turnaji Tennis Europe kategorie 3 Eurovia Sparta Cup ve dvouhře o titul a ve čtyřhře postoupila do semifinále.

Václav Schneider (2002) vyhrál čtyřhru na turnaji nejvyšší třídy A v TC VŠ Praha.

Ondřej Štyler (2000), člen českého reprezentačního týmu, se umístil ne celostátním žebříčku starších žáků na 6. místě a v Evropě mu patří 44. příčka. Na turnajích Tennis Europe Ondřej vyhrál dvouhru v Jablonci nad Nisou a čtyřhru v maďarské Budapešti.

Josef Truhlář (2003) vyhrál čtyřhru na turnaji nejvyšší třídy A v TC VŠ Praha.

Tereza Vajsejtlová (2002) postoupila do semifinále dvouhry na turnajích nejvyšší třídy A v Tenis Centrum Cafex a Tenis Dobříš, v Dobříši získala ještě titul ve čtyřhře. Na celostátním žebříčku mladších žákyň je Tereza na 8. místě.

Adéla Vašíčková (2001) na turnaji Tennis Europe kategorie 3 Eurovia Sparta Cup ve čtyřhře postoupila do semifinále. O titul ve čtyřhře bojovala na turnaji nejvyšší třídy A v Plzni. Adéla je na celostátním žebříčku starších žákyň na 6. místě ve svém ročníku.

Daria Vidmanova (2003) obhájila první místo ve svém ročníku, na celostáním žebříčku mladších žákyň jí patří 6. místo. Daria získala tituly ve dvouhře a čtyřhře na turnaji nejvyšší třídy A v Tenis Centrum Cafex. Na turnaji Tennis Europe kategorie 3 v Písku bojovala Daria o postup do finále dvouhry i čtyřhry.

V celkovém hodnocení se dařilo i hráčům ročníku 2004, řada z nich se umístila do desátého místa v ročníku. Agáta Černá (2004) se umístila na konečném žebříčku mladších žákyň na 2. místě ve svém ročníku. Valentina Dvořáková (2004) se umístila na konečném žebříčku mladších žákyň na 3. místě ve svém ročníku. Jiří Fiedler (2004) se umístil na konečném žebříčku mladších žáků na 3. místě ve svém ročníku. Barbora Jelínková (2004) se umístila na konečném žebříčku mladších žákyň na 6. místě ve svém ročníku. Petra Mihoková (2004) se umístila na konečném žebříčku mladších žákyň na 10. místě ve svém ročníku.

Gratulujeme všem k úspěchům a děkujeme za reprezentaci klubu!

11

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)