Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Turnaj A dospělých ve Dvoře Králové vyhráli Knoflíček a Orlová

napsal houba 06.08.2014

Deštěm ovlivněný turnaj kategorie A ve Dvoře Králové vyhráli Daniel Knoflíček (1995, TK AGROFERT Prostějov) a Jana Orlová (1990, TK Neridé). Knoflíček ve finále porazil turnajovou jedničku Stanislava Nebojsu 6:2 6:2 a Orlová rozená Jandová si v generačním souboji poradila s Kateřinou Siskovou 6:2 6:4. Výsledky muži, výsledky ženy.

Daniel Knoflíček

Tak špatné počasí pořadatelé tradičního Juta cupu dlouho nepamatují. V sobotu a do oběda v neděli vedra a pak přívalový déšť, který znemožnil dohrát to, co bylo na neděli naplánováno. V pondělí další déšť, kurty na kterých nešlo hrát a přesunutí dvouher do haly. To byl průběh letošního ročníku. Až v úterý se dalo semifinále a finále dohrát venku.

V něm si nejdříve celkem hladce poradil pardubický rodák Daniel Knoflíček, se zkušeným Stanislavem Nebojsou 6:2,6:2. V ženském finále se střetly dvě zkušené hráčky Jana Orlová, známá spíše pod dívčím jménem Jandová a Kateřina Sisková mj. vítězka Masters Optim Tour z roku 2008. Jana zvítězila 6:2,6:4 a k utkání poznamenala: „Bylo nepříjemné stále čekat, co bude. Hrálo se i v hale, ale to mně moc nevadilo, stejně jako styl mé finálové soupeřky. Musela jsem být trpělivá, což se vyplatilo. Určitě je styl Kateřiny plný čopů pro některé ranařky nepříjemný. Jsem ráda, že jsem obstála. A na Masters se těším a ráda přijedu.“ Se svojí účastí počítá i Dan Knoflíček.

Počasí otrávilo bohužel některé páry natolik, že předčasně odjely a tak v hracích plánech čtyřher najdeme mnoho skrečí. Dalším turnajem Optim Tour 2014, který se hraje o víkendu po Pardubické juniorce je BpBp cup v Mladé Boleslavi.

Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Za přispění pořadatelů zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

48



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)