Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tomorrow, no

napsal tipmaster 08.11.2005 V roce 1998 jsme já, Honza Hernych, Milan Trněný a Honza Vodička vyrazili na dva turnaje série Futures do Řecka. Zápis na první turnaj byl v pátek večer. Z Prahy jsme letěli do Atén, kam jsme přiletěli ve čtvrtek odpoledne. V Aténách jsme přespali a ráno jsme si říkali, že do večera je času dost a že se na ostrov Seros projedeme lodí. Plavba měla trvat 4 hodiny.

Nastoupili jsme na loď a začali jsme hrát karty. Po 4 hodinách jsme dorazili na ostrov Seros, kde jsme měli vystupovat. Půlka lidí seděla dál a půlka začala vystupovat z lodi. Říkali jsme si: „Kam jdou?“. Domnívali jsme se, že je to jen nějaká přestávka v plavbě.

Vedle nás stála další loď a ta se dala do pohybu, čemuž jsme nevěnovali větší pozornost. Po chvíli jsme však zjistili, že jsme se do pohybu dali my a ne ta druhá loď. Náš cíl, ostrov Seros se nám začal vzdalovat a tak jsme hledali někoho z posádky, koho bychom se zeptali, co se děje. Našli jsme recepčního a ptali jsme se ho na spoustu otázek jako např. jestli tamto je ostrov Seros, kam tahle loď jede, jestli se vrací zpátky, kdy se vrací zpátky. Ať jsme se ho však zeptali na cokoli, na všechno odpovídal pouze: „Tomorrow no“.

Po dalších osmi hodinách plavby jsme skončili u ostrova Samos někde u Turecka. Zápis na dvouhru jsme samozřejmě přošvihli, ale rozhodli jsme se, že tam aspoň pojedeme na debla. Z ostrova Samos jsme chtěli letecky hned ráno do Atén, ale nedostali jsme se do letadla, tak jsme museli letět až odpoledne. V Aténách jsme opět nestihli letadlo na Seros a ten den už žádné další neletělo.

Přespali jsme v Aténách a letěli ráno. Po 3 dnech jsme se konečně dostali na Seros. Na turnaji byla dvouhra už rozehraná, ale říkali jsme si, že zkusíme aspoň na debla. Já měl hrát s Mílou Trněným, ale nedostali jsme se, byli jsme „první ven“.

Jelikož na Serosu nešlo trénovat, tak jsme si říkali, že pojedeme už do Kalamaty, kde se měl konat náš další plánovaný turnaj a tam potrénujeme. Nastoupili jsme tedy na loď, ale po dvou hodinách jsme museli vystoupit, protože z důvodu nepříznivého počasí plavbu zrušili. Najali jsme si nějaké vrtulové letadlo a tímto charterovým letem jsme se dostali do Atén. Odsud jsme jeli 4 hodiny nějakým šíleným autobusem do Kalamaty.

Na turnaj jsme sice dorazili tentokrát včas, ale bohužel do hlavní soutěže mě ani Honzu Hernycha nevzali a Míla Trněný prohrál v prvním kole.

Takže já se po dvou týdnech vrátil domů, za tu dobu jsem si ani nepinknul do míčku a stálo mě to jako luxusní dovolená na 14 dní na Seychelách.

Venda Duda

44



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Jan Hernych používá

Babolat Pure Storm Tour GT


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 98 čt. palců/ 632 čt. cm
Délka 68.5 cm
Váha 320 g
Vyvážení 310 mm
Tvrdost 69
Šířka rámu 21
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Skin Feel
Počet strun 16 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)