Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tomáš Kočíb hvězdou prvního kola

napsal tipmaster 09.01.2008 První kolo halového mistrovství ČR mužů POREAL CUPu nabídlo několik zajímavých zápasů. Největší hvězdou prvního kola byl Tomáš Kočíb, který pořádně potrápil o 15 let mladšího Václava Kučeru, ale hlavně předvedl takové nasazení, které se jen tak často nevídá. Tomáš Kočíb
Tomáš Kočíb

Karol – Řehola 6:0, 6:2
Dušan Karol si snadno poradil s Emanuelem Řeholou, který bojoval hlavně sám se sebou a podrobil svou raketu několikrát testu pevnosti.

Kameník – Franěk 6:0, 6:1
Martin Kameník předvedl bezchybný výkon a zcela vymazal Michala Fraňka, který byl v létě velice nebezpečný, ale to je dávno a na antuce.

Majšajdr – Blecha 3:6, 6:3, 6:3
Honza Blecha dřel tak jak ho známe, ale nutno si přiznat, že byl horším hráčem. Především na forhendu, ze kterého často chyboval. Lubor Majšajdr podat svůj standard a to dnes stačilo.

Schmid – Brunclík 6:4, 6:2
Michal Schmid hrál dobře. Rychle a málo chyboval. Jeho soupeř s ním držel krok vždy jen na začátku každé sady.

Hájek – Michnev 6:2, 6:3
Jan Hájek vyhrál, ale žádná demolice to nebyla. Je pravda, že Petr Michnev je v hale nepříjemný a dnes to potvrdil.

Košler – Luhan 6:2, 6:4
Hodinu a čtyřicet minut se hrál tento zápas, ale Jiří Košler si od začátku držel vedení a nenabízel soupeři žádné šance na obrat.

Zeman – Vojtěchovský 4:6, 6:1, 6:4
Papírový favorit Filip Zeman se nečekaně trápil s Lukášem Vojtěchovským. Zeman se snažil tlačit z forhendu, ale Vojtěchovský z dobré obrany úspěšně přecházel do útoku a dařilo se mu Zemana rozběhal a donutit k chybě. Levoruký Vojtěchovský často úspěšně zařazoval bekhend po lajně, který směřoval do slabšího bekhendu Zemana. Rozhodující sadu nakonec Zeman urval na svou stranu v poměru 6:4 a postoupil do druhého kola.

Adamčík – Štengl 6:1, 6:4
Domácí Miro Štengl byl velmi nervózní a hodně chyboval. Tonda Adamčík velmi dobře servíroval a působil na dvorci velice sebevědomě. Po zápase Tonda prozradil, že to má se Štenglíkem asi 10:1 na vzájemné zápasy.

Vrbka – Fafl 6:2, 6:3
Na antuce by byl výsledek možná obráceně, ale dnes neměl Martin Fafl moc šancí proti dobře servírujícímu Jiřímu Vrbkovi.

Vacek – Chmelík 6:0, 6:2
Roman Chmelík neměl jak ublížit Janu Vackovi. Honza rychle rozděloval míče a několikrát úspěšně zařadil překvapivý stopbal.

Zíb – Šátral P. 6:2, 6:3
Petr Šátral si ověřil, že i proti hráči, který byl v první světové stovce, se dá hrát. Zápas byl plný rychlých výměn. Petr Šátral hrál údery pod plným švihem, dobře servíroval. Tomáš Zíb je však mnohem zkušenější a nabídnuté šance využil a v pohledném zápase zvítězil.

Jebavý – Kohout 6:1, 6:3
Roman Jebavý nedal svému soupeři žádnou šanci a prakticky ho nepustil do hry.

Hernych – Urban 6:3, 6:1
Tomáš Urban ukázal, že jeho rychlý forhend a dobrý servis by mohl dělat lepším hráčům potíže. Dnes to stačilo však pouze na 4 hry proti precizně hrajícímu Janu Hernychovi.

Pultr – Praibiš 6:4, 6:4
David Pultr dnes předvedl moderní tenis. Kvalitně servíroval, chodil často k síti, dobře se pochyboval. Držel si servis a čekal na šance, které mu nabídne soupeř při svém podání. Perfektní výkon.

Kučera – Kočíb 6:3, 6:4
Tomáš Kočíb (*1973) hrál jako za mlada. Obrovským nasazením srážel psychicky svého soupeře do kolen. Přidal plně koncentrovaný výkon a Václav Kučera si pořádně oddychl, když na konci druhé sady odrazil několik breakbolů a dotáhl zápas do vítězství. Kde bere Tomáš Kočíb motivaci na sobě tenisově pracovat, je velkou hádankou. Obdivuhodné.

Michalička – Štork 6:4, 6:1
Marek Michalička byl lepší ve výměnách a na returnu. To rozhodlo první sadu. Začátek druhé sady trochu Robinu Štorkovi utekl a pro rozjetého Michaličku už pak nebyl problém zápas dohrát.

Prohlédněte si videa v naší videogalerii.

Autor: Lukáš Březina

105

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)