Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenisové soustředění na Floridě - 4. týden

napsal briza 02.04.2015

Poslední týden na Floridě. Po 4 týdnech dvoufázového tréninku holky hrají výborně, všichni jsme tu dřinu přečkali ve zdraví. Doufali jsme, že se už vrátíme do jara, ale tak snad se to po velikonocích zlepší. Fotogalerie. Video.

Ta regenerační síla sluníčka je fantastická. Vůbec si nedovedu představit, že bych s Vendy Žovincovou měl doma absolvovat dvoufázový trénink a pak šel ještě do posilovny a pak běžel 3 km domů. Tady to jedu celý měsíc a zatím ještě držím pohromadě. Člověk tady má chuť sportovat a dělat i něco navíc.

Holky jsou výborné. Johana na sobě neskutečně maká a Vendy si postupně taky přidává. Tenisově už jsou holky ve výborné formě. Údery hrají pod plným švihem, trefují míče čistě. Snad se ta dřina projeví i na turnajích. Johana se chystá na juniorské turnaje ITF a Vendy letí do Řecka na desítky.

Florida 2015

Jeden den jsme dali odpoledne volno a vyrazili jsme na nákupy do Ellentonu (Premium Outlet vzdálený 15 km). Jak říká Vendy: „Džíny GUESS za 25 dolarů, tak to je prostě povinnost.“ Další povinností v Bradentonu je Fire & Stone Pizza, což je pizerie, kde můžeš sníst pizzy a salátů kolik chceš a na závěr ještě dostaneš zmrzlinu. A zde je závěrečné skóre: Iveta 6 ks, Lukáš 7 ks, Johana 8 ks a vítězem se stává Vendy s 9 kusy pizzy :-) Pizerii vlastní Češka, která pochází z Ostravy, což hned prozradil její přízvuk. Pizerii zde provozuje už 10 let a ta se stala vyhledávaným stravovacím místem důchodců, kteří tady tráví svůj čas od podzimu do jara.

Florida 2015
Florida 2015
Florida 2015

Iveta se o nás skvěle stará. Nakupuje, pere, vaří. Kdybychom měli jíst po restauracích, tak by to bylo zbytečně drahé. Ve čtyřech lidech jsme v Applebees zaplatili i s dýškem 75 dolarů. V této restauraci servírky nemají plat a mají jen dýško. Iveta udělala několikrát svůj oblíbený Caesar salát nebo i kuře na paprice (s těstovinami). Také jsme si oblíbili tortilu, kterou připravuje společně s Johanou. Já a Vendy to vaření radši necháváme na nich :-)

Je to tady ráj. Každému bych přál, aby to mohl zažít. Lidi jsou tu hrozně milí. Když jdete po chodníku, tak vás každý pozdraví. Škoda, že je to tak daleko.

Lukáš Březina

V přiloženém videu a ve fotogalerii si můžete prohlédnout jak tenis, tak i vše ostatní z tenisového soustředění v Bradentonu na Floridě – 2015.

85



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Iveta Gerlová používá

Wilson Steam 96


Určení středně pokročilí
Typ švihu střední nápřah / středně silný úder
Velikost hlavy 96 čt. palců/ 619 čt. cm
Délka 69.22 cm
Váha 289 g
Vyvážení 340 mm
Tvrdost 70
Šířka rámu 22.5mm / 22.5mm / 22.5mm
Složení Basalt
Typ gripu Wilson Sublime Grip
Počet strun 16 x 20

Komentáře k raketě (0)

S touto raketou hrají také
Lucie Hradecká |
POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)