Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenisové kartičky pro děti do 12-ti let

napsal briza 06.12.2010

Na turnajích dětí 5–12 let (minitenis, babytenis, mladší žactvo) se v letošní sezóně poprvé setkáte s tenisovými kartičkami, na kterých je 24 českých hráčů a hráček. Děti získávají od pořadatele kartičku za každý vyhraný zápas dvouhry. Ten, komu se podaří za sezónu získat 24 kartiček a sestavit celou kolekci, získá speciální tenisové triko PROTENIS.

MCR druzstev minitenisu 2010

Naši nejmladší hráči tak získají odměnu za každé vítězství, které vybojují. Doufejme, že každá získaná kartička dodá mladým tenistům další chuť do tréninku, do dalšího zápasu, do dalšího turnaje, …, do tenisu.

Každá kartička obsahuje své evidenční číslo. Jakmile hráč obdrží kartičku od pořadatele, měl by se zaregistrovat na www.protenis.cz (zdarma) a zadat její evidenční číslo na www.protenis.cz/karticky, čímž si kartu zapíše do své kolekce (uzamkne kartu). Jestliže hráč bude mít ve své kolekci na www.protenis.cz více kartiček stejného hráče, kartičky zde můžete vyměnit = požádat jiného uživatele o výměnu.

Jak kartičku zapsat do své kolekce?
Hráč se zaregistruje na www.protenis.cz a po přihlášení zadá evidenční číslo karty, čímž se mu kartička rozsvítí v jeho kolekci. Tím je karta chráněna před tím, aby tuto kartičku mohl jiný hráč zadat do své kolekce.

Jak vyměnit kartičku s jiným hráčem?
Může se stát, že hráč bude mít ve své kolekci více kartiček od stejného hráče. Takovou kartu pak může vyměnit za jinou kartičku, která ještě v jeho kolekci chybí. Hráč si na www.protenis.cz vyhledá seznam hráčů, kteří mají kartičku, o kterou má zájem. Poté vytvoří elektronickou žádost, kterou druhý hráč schválí nebo odmítne. Výměna tak proběhne úspěšně nebo nikoli.

Speciální tenisové triko PROTENIS obdrží pouze ten, kdo na www.protenis.cz sestaví kompletní kolekci. Není důležité, jestli hráč bude kartičky fyzicky vlastnit!!! Jediné důležité je kompletní kolekce na www.protenis.cz. Proto si každou kartičku co nejdříve zapište na www.protenis.cz do své kolekce.

Pokud budete mít nějaké dotazy, volejte naši infolinku 731 690 888 nebo pište e-mail na karticky@protenis.cz.

Více informací, žebříčky, registrace, přihlášení.

PROTENIS.CZ
www.protenis.cz

84



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)