Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenisové kartičky 2013: Superlehké boty získala Patricie Kubíková

protenis.cz napsal briza 23.05.2013

Třetí ročník projektu Tenisové kartičky je zhruba ve své polovině. Již koncem května nasbíralo několik mladých tenistů již 50 kartiček potřebných k získání superlehkých sportovních bot. Jako první si je vyzkoušela Patricie Kubíková, která nám v nich i zapózovala (fotogalerie).

Patricie Kubíková

Zaregistrujte se a zadejte číslo své karty na PROTENIS.CZ

Infolinka 731 690 888, e-mail: karticky@protenis.cz

Na turnajích dětí 5–9 let (minitenis, babytenis) hráči a hráčky získají od pořadatele kartičku za každý vyhraný zápas dvouhry. Na plastových kartičkách o rozměrech kreditní karty jsou fotografie 24 českých hráčů a hráček. Ten, komu se podaří za sezónu získat 24 kartiček a sestavit celou kolekci, získá speciální tenisové triko. Tím však soutěž nekončí. Sbírejte dál a vyhrajte tenisky nebo teplákovou soupravu.

Odměny pro rok 2013
Kompletní kolekce (24 kartiček) – speciální tenisové tričko značky „R“ od olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho
50 kartiček – superlehké sportovní boty značky „R“ od olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho
100 kartiček – tepláková souprava značky „R“ od olympijských vítězů Roberta Změlíka a Romana Šebrleho

Jak kartičku zapsat do své kolekce?
Hráč se zaregistruje na www.protenis.cz a po přihlášení zadá evidenční číslo karty, čímž se mu kartička rozsvítí v jeho kolekci. Tím je karta chráněna před tím, aby tuto kartičku mohl jiný hráč zadat do své kolekce.

Jak vyměnit kartičku s jiným hráčem?
Může se stát, že hráč bude mít ve své kolekci více kartiček od stejného hráče. Takovou kartu pak může vyměnit za jinou kartičku, která ještě v jeho kolekci chybí. Hráč si na www.protenis.cz/karticky vyhledá seznam hráčů, kteří mají kartičku, o kterou má zájem. Poté vytvoří elektronickou žádost, kterou druhý hráč schválí nebo odmítne. Výměna tak proběhne úspěšně nebo nikoli.

Speciální tenisové triko obdrží pouze ten, kdo na www.protenis.cz/karticky sestaví kompletní kolekci. Není důležité, jestli hráč bude kartičky fyzicky vlastnit!!! Proto si každou kartičku co nejdříve zapište na www.protenis.cz/karticky do své kolekce.

Pro získání tenisek (50 kartiček) a teplákové soupravy (100 kartiček) je rozhodující pouze celkový počet kartiček. Není tedy třeba sestavovat druhou, třetí, … kompletní kolekci. Pokud budete mít nějaké dotazy, volejte naši infolinku 731 690 888 nebo pište e-mail na karticky@protenis.cz.

Žebříčky a více informací naleznete zde.

Klára Zakopalová Lucie Šafářová Patricie Kubíková Kristýna Plíšková Tereza Smitková Superlehké sportovní boty 
34



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)