Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

I.ČLTK Praha:
Tenisová extraliga na Štvanici

napsal I.ČLTK Praha 17.11.2015

V letošním roce se v I.ČLTK Praha odehraje v termínu 18. – 20. prosince jedna ze skupin Tenisové extraligy 2015.

Po dlouhé době se extraliga bude konat v našem domácím prostředí na Štvanici a věříme, že divákům i hostujícím týmům dokážeme připravit kvalitní zázemí a předvést dobrý tenis. Ve štvanické skupině se představí domácí tým (na fotografi tým z roku 2014), TK PRECHEZA Přerov a vítěz ze skupiny z Milovic (TK MILTEN Milovice nebo TJ SPARTAK Jihlava). V prostějovské skupině se utkají domácí TK AGROFERT, TK SPARTA Praha a vítěz ze skupiny z Liberce (LTK Liberec nebo LTK Pardubice). Finále pak bude sehráno v pondělí 21. prosince v Prostějově.

Tým I. ČLTK Praha vstoupí do letošního ročníku tenisové extraligy již tradičně v sestavě, která se skládá pouze z hráčů našeho klubu, popřípadě z hráčů, kteří na Štvanici čas od času trénují a dlouhodobě s námi spolupracují.

Potěšitelné pro náš tým je, že mladí hráči Šátral, Staněk, Martincová, Malečková a Vondroušová zaznamenali v letošní sezóně veliký výkonnostní růst. Konkrétně Martincová o 100 míst (současné umístění WTA 178), Malečková o 200 míst (WTA 250), Šátral o 174 míst (ATP 234), Staněk o 512 míst (ATP 318) a Vondroušová o 560 míst (WTA 391). Tyto výsledky jsou zárukou, že opět postavíme kvalitní tým, aniž bychom museli utrácet za zahraniční posily.

Tým I. ČLTK Praha pro rok 2015: Jan Mertl, Jan Hernych, Jan Šátral, Robin Staněk, Adrian Sikora, Miloslav Mečíř, Lukáš Vejvara a Lucie Hradecká, Michaella Krajicek, Tereza Martincová, Jesika Malečková, Markéta Vondroušová, Kateřina Kramperová, Miriam Kolodziejová.

Oficiální stránky Tenisové extraligy 2015 zde

36

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter

Tagy 


POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)