Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TENISKLUB.CZ: Wilson tenis centrum Modletice

napsal briza 18.05.2020

Náš tenisový areál byl uveden do provozu v roce 2005 se zaměřením na nejširší tenisovou veřejnost. Proto i hrací povrchy jsou zvoleny tak, že v pevné klimatizované hale je na dvou kurtech Deco-Turf, preferovaný především závodními hráči a na zbývajících čtyřech kurtech je sportovní koberec bez vsypu, který upřednostňují rekreační hráči. Příjemné osvětlení zajišťují led svítidla. Na venkovních osmi kurtech je pak jednotný povrch, a to tenisový koberec s pískovým vsypem. Od roku 2016 hraje na dvou antukových kurtech. Aktuální obsazenost dvorců najdete na TENISKLUB.CZ.

Wilson tenis centrum Modletice

Nově letos byly otevřeny 2 kurty venku s pevným odpruženým komfortním povrchem.

Všichni zájemci o hru si mohou rezervovat kurty on-line, popř. telefonicky.

Nedílnou součástí našeho klubu je výuka tenisu, která má kontinuální tradici od prvního roku provozu. V tenisové akademii se dětem věnují profesionální trenéři s mnohaletými zkušenostmi a stejnou kvalitu výuky nabízíme i dospělým tenistům. Výuka je pro úplné začátečníky i pro pokročilé závodní hráče.

Součástí areálu je rovněž plně vybavená posilovna se speciálním běžeckým povrchem a kvalitní restaurace, z jejíž části lze pozorovat dění v tenisové hale. K dispozici je prodejna tenisového sortimentu značky Wilson, volně přístupná Wi-Fi a samozřejmostí je vyplétání raket. Pro případ náhlého selhání srdeční činnosti je k dispozici kvalitní defibrilátor.

Pro naše klienty pořádáme také narozeninové party pro jejich děti.


Wilson tenis centrum Modletice je oficiálním testovacím centrem značky Wilson v České republice.

Pro své stávající i nové klienty nabízí široký výběr tenisových raket k otestování. K dispozici jsou stále nejnovější modely raket z portfolia Wilsonu. Tento rok přišel Wilson na trh s řadou přelomových technologií, zároveň neopomíjí ani prověřenou a legendární klasiku. Mezi nejnovější modely vyrobené dle posledních technologických a materiálových trendů patří rakety jako například Wilson Clash, nebo Wilson Blade V7.

Wilson po mnoho let úzce spolupracuje mimo jiné s Luxilon Company Belgium, která je předním světovým výrobcem tenisových strun. Velký počet těch nejlepších světových hráčů na okruhu ATP Tour a WTA Tour hraje právě s těmito strunami.

Pro zakoupení značkového Wilson sportovního sortimentu – oblečení, obuv, rakety, batohy, tenisové tašky, omotávky, výplety Luxilon aj. mohou zákazníci využít menší sportovní obchod přímo v areálu.


Aktuální obsazenost dvorců: https://www.tenisklub.cz/…enis-Centrum
Adresa: Modletice 108, 25170 Praha – východ
Telefon: 603 797 269
Web: https://www.wilsoncentrum.cz/
Rezervační systém: www.Jdemenato.cz

34

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)