Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenis na vozíku: Známe finalisty Prague Cup Czech Indoor 2013

napsal briza 01.12.2013

Během pátečního odpoledne se odehrálo několik velmi zajímavých zápasů, které měly překvapivý konec. Největší překvapení se zrodilo mezi ženami, kde Katarina Kruger (GER) podlehla ve třech setech Rusce Ludmile Bubnové. Ta se ve finále utká s mladičkou krajankou Viktorií Lvovou na jejíž raketě zůstala Nizozemnka Spaanstra.

Průhonice 2013

Hlavní soutěž mužů má ve finále nejvýše nasazeného Takeshi Sanadu. Ten v krásném zápase si poradil s téměř šedesátiletým Polákem Kruszelnickým, který mu byl po celý první set víc než důstojným soupeřem, ale po prohraném tie-breaku jej zrejmě již opustily síl. Japoncovým soupeřem bude obhájce titulu, Francouz David Dalmaso, mezi českými hráči přezdívaný Krkovička (když se podíváte na jeho fotografii a serial o Jájovi a Pájovi, bude Vám vše jasné).

Ten v zápase dvou naprosto odlišných koncepcí ve třech setech doslova ustřílel technického Martina Legnera z Rakouska. Ve finále čtyřhry se utkají páry Dalmasso, Legner a Jaroszewski, Kruszelnicki (porazili Brychtu se Stefanu), mezi ženami pak páry Kruger, Shakirova vs. Spaanstra, Van Chastelet.

V divizi QUad se do finále probojovali Rafaello (Ita)a Buck (USA). V nižší, tkzv. Second Draw, nám dělá radost osmnáctiletý Petr Utíkal, který se přes silného Poláka MIetrikiewicze probojoval do finále, kde ho čeká Ital Arca. Spolu s Masarykem (SVK) se přes česko-slovenskou dvojici Fiala-Gergely probojoval i do finále debla.

Přijďte jej zítra povzbudit do Club Hotelu v Průhonicích, Utíkal bude hrát od cca 11 hodin dopoledne.

Ivan Vyvadil

27



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)