Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Tenis na vozíku: Kurdějov Open a vyhodnocení sezóny 2010/11

napsal briza 21.11.2011

V polovině listopadu 2011 se v Kurdějově nedaleko Hustopečí prudce zvýšil pohyb osob upoutaných na invalidní vozík. Sjelo se sem dvacet nejlepších tenistů vozíčkářů z Česka i Slovenska, aby vybojovali druhý ze sedmi dílů DOCUTEC TOUR 2011/12 a zároveň převzali ceny za uplynulý ročník.

Michal Stefanu

Vzhledem k tomu, že přijeli nejlepší dva Češi i Slováci, turnaj měl obsazení velmi pěkného turnaje FUTURES. Obzvlášť milá byla účast Michala Stefanu, který po velmi závažných zdravotních komplikacích se vrátil v „plné parádě“ a došel až do finále, kde podlehl Miroslavu Brychtovi. Oba nejlepší slovenští hráči (Felix a Chabreček) postoupili do semifinále, kde ovšem nestačili na českou špičku.

Ve večerních hodinách potom došlo k předání cen za uplynulý ročník DOCUTEC TOUR, kde na nejvyšší stupínek v dvouhře i čtyřhře pomyslně vyjel Michal Stefanu, na druhém místě se umístil Slovák Jozef Felix a třetí místo obsadil v současné době nejvýše umístěný hráč na žebříčku ITF Miroslav Brychta, který ovšem na druhém místě Felixe vystřídal ve čtyřhře.

V rámci předávání cen v nádherném prostředí Kurdějova proběhl i košt vynikajících moravských vín s místním sommelierem. DOCUTEC Tour pokračuje dále v únoru v Karviné, v dubnu potom na pražském HAMRU.

Všechny příznivce tenisu zveme od 30. 11. do 4. 12. 11 do Průhonic, kde proběhne velmi pěkně obsazený mezinárodní turnaj kategorie ITF 3. Přihlášeno je více jak 70 hráčů z 21 zemí celého světa.

Ivan Vyvadil

31



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)