Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TE 2012: TK Neridé - LTC Pardubice 5:4

napsal briza 16.12.2012

Po překvapivé porážce TK Neridé od milovického týmu Lasvit čekalo na Neridé v sobotu utkání o druhé místo ve skupině C. Neridé postrádalo zraněného Kubota a i Dušan Lojda měl problém s nataženým břišním svalem.

Kubot, Zíb

Devoty (Neridé) – Vik (Pardubice) 2:6, 6:3, 1:6
Překvapení dne, že nastoupil právě Devoty. Dostal přednost před mladým Brtnickým a Zíb se šetřil na čtyřhru. Devoty se celkem udržuje ve formě občasným hraním s Radkem Štěpánkem, ale na Vika to nestačilo. V druhém setu pardubickému hráči docházely síly, ale jen odpočíval na závěrečné dějství, kdy se rychle ujal vedení 3:0 a setu už nepustil. Pardubice 1:0.

Pospíšil (Neridé) – Novák David (Pardubice) 5:7, 4:6
Pospíšil se před zápasem svěřil s tím, že by radši hrál na nějakém „mejdle“ nebo antuce, že tyto tvrdé pomalejší povrchy nemá rád. Zápas měl do konce prvního setu pod kontrolou, 2 hry prohrál ze 40:15 poté vedl 5:4 a měl 40:0 při Novákově servisu, ale znova nedal. Přespříliš chyb přineslo další překvapení a druhý bod pro Pardubice. 2:0 Pardubice.

Arvidsson (Neridé) – Buzarnescu Mihaela (Pardubice) 6:2, 6:1
Arvidsson bylo o třídu lepší a Rumunka kromě se soupeřkou bojovala i s bolestí břicha, způsobenou ne ideální snídaní. Pardubice 2:1.

Birnerová Eva (Neridé) – Skočdopolová-Zálabská (Pardubice) 4:6, 1:6
Eva se v Milovicích hodně trápila, ačkoliv její soupeřka bojovala s namoženým ramenem. Udělala spoustu chyb, pardubická hráčka byla trpělivější v koncovce prvého setu, kdy ztratila vedení 4:0, ale klíčový gem na 5:4 zvládla uhrát. V druhém setu rozhodla velmi dlouhá hra za stavu 3:1. Získala ji Zuzana a už si dokráčela pro vítězství. Pardubice 3:1.

Beck (Neridé) – Ciric (Pardubice) 6:4, 4:6, 6:2
Nikola Ciric, pardubická tajná zbraň ze Srbska. Dvoumetrový levák vypadal na styl servis-síť. Což nebylo daleko od pravdy, ale minimálně tím podáním trochu zklamal. Spíše rozhodovaly dlouhé výměny a v těch byl o kousek nakonec lepší slovenský hráč TK Neridé. 3:2 Pardubice.

Bolelli (Neridé) – Martin (Pardubice) 6:3, 3:6, 6:2
Pokud někdo zklamal očekávání, tak to byl právě Ital Bolelli ve službách Neridé. O den dříve prohrál s Gojowczykem a dnes se hodně natrápil se Slovákem Martinem. Slovák se snažil hrát aktivně a chodil hodně k síti, bohužel mu scházela přesnost. 3:3

Arvidsson, Birnerová (Neridé) – Buzarnescu, Skočdopolová-Zálabská (Pardubice) 6:3, 6:2
Jednostranná záležitost, Birnerová na sítí byla úplně jiná hráčka než ve dvouhře a aspoň částečně odčinila svůj předešlý výkon a Arvidsson potvrdila, proč je ve světové padesátce. Neridé 4:3

Bolelli, Pospíšil (Neridé) – Novák, Vik (Pardubice) 6:1, 7:6(4)
Los čtyřher více svědčil Neridé a právě v této čtyřhře se čekalo dosažení pátého bodu pro středočeský klub. Na začátku prvého setu se pardubičtí až trochu moc zaměřovali na výroky rozhodčích než na vlastní hru. V druhém setu už začalo přituhovat, set se dostal do tie-breaku, když si dvojice držely podání. V tie-breaku zahrál hlavně Pospíšil a jeden break stačil k zisku pátého bodu pro Neridé. Neridé 5:3.

Beck, Zíb (Neridé) – Ciric, Martin (Pardubice) 6:2, 2:6, 13:15
Beck se Zíbem proti Lasvitu nabídli výborný výkon a tak tato dvojice dostala důvěru i dnes. Martin s Ciricem se první set sehrávali, nevěděli moc jeden o druhém a navíc soupeři na returnu nabízeli údery světové extratřídy. V druhém setu neriďácká dvojice ztratila rychle podání a poté už neměli šanci breaknout nazpět pardubické a tak se soustředili na match tie-break. V něm celou dobu nebylo skóre rozdílné o více než jeden bod, na obou stranách se objevilo několik matchballů, za stavu 12:12 si ale na vedlejším kurtě už podali ruce a bylo rozhodnuto o výsledku. Hráči už dohráli čtyřhru jen z povinnosti a více štěstí měla pardubická dvojice. Neridé – Pardubice 5:4.

Tento výsledek rozhodl o tom, že v souboji o 9. a 10. místo se v Milovicích utkají Mariánské Lázně a LTC Pardubice.

TK Spartak Jihlava Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková Vaňková, Zakopalová Robin Bulant Stephanie Foretz Gacon Stephanie Foretz Gacon 
Mariánské Lázně - Jihlava 3:6 Komentáře
Lasvit - Pardubice 9:0 Komentáře
Neridé - Lasvit 4:5 Komentáře
Liberec - Mariánské Lázně 5:4 Komentáře
Neridé - Pardubice 5:4 Komentáře
Liberec - Jihlava 5:4 Komentáře
Prostějov - Sparta 6:1 Komentáře
I.Čltk Praha - Přerov 4:5 Komentáře
43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)