Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TE 2012: Prostějov - LASVIT 5:2

tenisovaextraliga.cz napsal briza 18.12.2012

V posledním utkání finálové skupiny se v Tenisové extralize 2012 představili i Tomáš Berdych a Petra Kvitová. Přestože oba své zápasy prohrály, Prostějov celé utkání vyhrál 5:2 a postoupil do středečního finále, které začne v 9:30 hod.

TK Agrofert Prostějov

Záhlavová – Kvitová 6:3 6:3
Sandra Záhlavová hraje v životní formě. Za poslední měsíc vyhrála turnaj ve Vendryni, Halové mistrovství ČR žen a na Tenisové extralize také ještě neprohrála ani set. Svoji výkonnost ukázala i dnes proti naší národní tenisové jedničce. Naproti tomu Petra dnes špatně servírovala a nedařilo se jí výměny ukončovat. Sandra spoustu těžkých míčů dokázala vrátit a nutila Petru více riskovat. Sandra dnes zaslouženě vyhrála.

Stebe – Berdych 6:3 1:6 6:3
Malý šikula Stebe hrál výborně. Bylo vidět větší rozehranost. Dlouhé výměny vyhrával všechny Stebe. Tomáš Berdych nehrál špatně. Byly tam nějaké chyby, ale v zásadě odehrál velmi slušný zápas. Šťastnějším hráčem byl nakonec Stebe, o kterém asi ještě uslyšíme.

Nieminen – Lustig 6:3 6:4
Jednatřicetiletý Jarkko Nieminen je stále velice nebezpečný levoruký hráč. Daniel Lustig dnes neměl šanci. Nieminen hrál rychleji, dobře servíroval a velice dobře se pohyboval.

Radwanska – Sevastova 6:1 6:4
Agnieszka Radwanska hrála solidně a to stačilo. Její propracovaná obranná hra je pro soupeřky velice nepříjemná. Nasťa Sevastova hrála útočně, ale soupeřka všechno vrátila a počkala si na chybu.

Kohlschreiber – Gojowczyk 6:2 6:1
Kohlschreiber je ve formě, to je zřejmé. Gojowczykovi nedal šanci. Hrál rychle, přesně, důrazně.

Radwanska/Cet­kovska – Záhlavová/Marosi 6:3 6:3
Tenisovou extraligu 2012 si zahrála i Petra Cetkovská, která toho od července moc neodehrála. Společně s Radwanskou s přehledem přinesly vítězný bod pro tým Prostějova.

TK Spartak Jihlava Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková Vaňková, Zakopalová Robin Bulant Stephanie Foretz Gacon Stephanie Foretz Gacon 
50



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)