Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

TE 2012: LASVIT - Neridé 5:4

napsal briza 14.12.2012

Vítězem semifinálové skupiny hrané v Milovicích a postupujícím do finálové skupiny v Prostějově je tým LASVIT, který v pátek 14.12.2012 porazil TK Neridé 5:4. Rohzodující pátý bod vybojovali ve čtyřhře Dan Lustig a David Škoch.

Sandra Záhlavová

LASVIT – TK Neridé 5:4

Lustig (LASVIT) – Lojda (TK Neridé) 6:3 6:3
Daniel Lustig se na dnešek asi velmi dobře vyspal. V prvním setu servíroval tak, že Lojda víceméně neměl co returnovat. Na returnu byl také velice solidní a vytvářel si tlak křížným bekhendem do Lojdova forhendu. Hrál výborně a zaslouženě vyhrál

Arvidsson (TK Neridé) – Sevastova (LASVIT) 7:6(4) 7:6(2)
Arvidsson i Sevastova měly své silné i své slabé chvilky. V tiebreaku prvního setu měla více štěstí Arvidsson, ve druhém tiebreaku to bylo už zcela v režii švédské posily TK Neridé.

Gojowczyk (LASVIT) – Bolelli 6:4 6:2
Trpělivější Gojowczyk urval pro sebe první set. Ani výměna míčů na konci prvního setu Bolellimu nepomohla a dál chyboval. Gojowczyk tak sbíral bod po bodu až se dopracoval k double-breaku, který stačil k vítězství i ve druhém setu.

Beck (TK Neridé) – Minář Jan (LASVIT) 7:6(7) 4:6 7:5
Nejlepší zápas dne. Pomalý milovický decoturf přinutil oba hráče hrát výměny, což zřejmě o trochu více vyhovovalo Janu Minářovi. Beck se navíc trochu trápil na servisu. Ve třetí sadě měl Minář 4:2 a výhodu na 5:2, ale šanci neproměnil a Beck zápas otočil.

Záhlavová (LASVIT) – Birnerová Eva (TK Neridé) 6:2 7:6(10)
Na rychlém povrchu by byla jasnou favoritkou Eva Birnerová. Navíc Sanra Záhlavová v Milovicích před dvěma týdny vyhrála Halovou republiku žen. Eva Birnerová se snažila tlačit, což jí sice vycházelo, ale obrana Sandry Záhlavové byla dnes bezchybná. Sandra ale nebyla pasivní, i díky pomalému povrchu se dobře dostávala za míč a mohla údery procházet (tak typicky právě pro Sandru).

Stebe (LASVIT) – Kubot (TK Neridé) 2:6 6:2 6:3
Lukasz vyhrál první set svým pestrým a přitom jednoduchým tenisem. Ve druhém setu si však udělal lehký výron kotníku a od té doby už to nebylo ono. Stebe hrál slušně, využil šanci a vyhrál.

Arvidsson/Bir­nerová (TK Neridé) – Sevastova/Marosi (LASVIT) 6:4 6:1
Arvidsson s Birnerovou byly o třídu lepší. Marosi hrála pomalu a Sevastova hodně chybovala na bekhendu.

Beck/Zíb (TK Neridé) – Stebe/Gojowczyk (LASVIT) 6:2 7:6(8)
Tomáš Zíb v deblu předvedl slušný výkon. Otázkou bylo, jestli udrží kvalitu svého servisu celý zápas, což se mu podařilo. Stebe s Gojovczykem nejsou žádní deblisté, což bylo zřetelně vidět. Karol Beck soupeře několikrát rozebral tak, že to bylo skoro až úsměvné.

Lustig/Škoch (LASVIT) – Bolelli/Lojda (TK Neridé) 3:6 6:3 10:5
Bolelli s Lojdou sice prohráli svůj úvodní servis, ale hned si ho vzali zpět a solidní hrou od základní čáry udolali ofenzivního Lustiga se Škochem. Ve druhém setu začal lépe returnovat Škoch a jejich hra na síti byla konečně účinná. V rozhodujícím supertiebreaku výborně zahrál především Škoch a LASVIT se mohl radovat.

TK Spartak Jihlava Karolína Plíšková, Kristýna Plíšková Vaňková, Zakopalová Robin Bulant Stephanie Foretz Gacon Stephanie Foretz Gacon 
67



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Jan Minář používá

Head Microgel Prestige Mid


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 93 čt. palců/ 600 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 330 g
Vyvážení 7 mm do ruky
Tvrdost 63
Šířka rámu 19
Složení Microgel / Graphite
Typ gripu HydroSorb
Počet strun 18 x 20

Komentáře k raketě (0)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)