Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Svijany Open 2022: Lehečka, Kopřiva a Macháč postoupili, končí Forejtek, Vrbenský, Siniakov a Nouza

napsal briza 02.08.2022

Nejvýše nasazený Jiří Lehečka (2001, ATP 65) zvládl utkání prvního kola libereckého challengeru Svijany Open 2022, když porazil Španěla Nicolu Kuhna 6:2, 6:1. Výsledek neodpovídá obrazu hry, pro Lehečku to nebyl snadný zápas, ale vyhrál důležité body a neprohrál si ani jednou svůj servis. V dalším kole ho čeká kvalifikant Summit Nagal (1997, ATP 552).

Jiří Lehečka

Kopřiva – Ajdukovič 6:2, 6:1
Dalším Čechem v druhém kole je Vít Kopřiva (1997, ATP 159), který si celkem snadno poradil s Chorvatem Ajdukovičem (2001, ATP 276) 6:2, 6:1. Kopřiva byl velmi úspěšný na returnu druhého servisu soupeře a zaslouženě postoupil do druhého kola, kde ho čeká české derby proti Andrew Paulsonovi.

Macháč – Ofner 7:6(3), 6:3
Tomáš Macháč (2000, ATP 149) zvládl těžké první kolo proti Rakušanovi Ofnerovi, který uhraje velmi důrazně, míče moc neliftuje, o to víc se zaměřuje na razanci. Macháč výborně odehrál tiebreak první sady, kde úřadoval jeho oblíbený bekhend po lajně. V dalším kole ho čeká vítěz duelu Oliel – Wessels.

Roca Batalla – Forejtek 6:2, 6:2
Jonáš Forejtek neprožívá šťastné tenisové období. Dnešní prohra je již pátou prohrou v řadě. V dnešním zápase nevyužil ani jeden z 9 brejkbolů a prohrával vyrovnané gemy.

Sachko – Nouza 7:6(4), 6:4
Nouza hrál dnes o něco lépe než včera, ale na česky mluvícího Ukrajince Sachka to nestačilo. Nouza byl lepší na servisu, ale ve výměnách zase jeho soupeř. Možná, když by se mu podařilo vyhrát dobře rozehraný tiebreak, tak by dostal soupeře pod tlak. Ale na „kdyby“ se tady nehraje.

Alvarez Varona – Siniakov 6:4, 6:3
Siniakov nehrál špatně, dobře servíroval i returnoval. I ve výměnách to nebylo špatné, ale chybí tam postup do kurtu a konečný míč. Je jasné, že hrajete to, co vám soupeř dovolí, ale tady se dalo hrát aktivněji.

Marozsan – Vrbenský 6:1, 6:1
Míša Vrbenský dnes narazil na hráče, který prostě měl svůj den a nedalo se s ním hrát. Maďar Maroszan umísťoval míče po rozích, nedělal chyby a veškeré problémy vyřešil správně. Pokud chtěl Vrbenský uhrát bod, musel zahrát světový míč. Uvidíme, jestli Maďar dokáže svůj dnešní výkon zopakovat.

Výsledky: https://www.atptour.com/…6795/results

Hrací plán: https://www.atptour.com/…c/6795/draws

Program dne: https://www.atptour.com/…ily-schedule

DSC 5072 DSC 5553 DSC 5509 Petr Nouza Petr Nouza DSC 5272 
11



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)