Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Svijany Open 2021: Svrčina porazil Forejtka, Lehečka končí

napsal briza 03.08.2021

Dalibor Svrčina (2002, ATP 441) v prvním kole libereckého challengeru porazil Jonáše Forejtka (2001, ATP 319) 7:6(4), 6:2 a ve druhém kole ho čeká Slovák Alex Molčan (1997, ATP 153). Svrčina dnes zvládl české derby s o rok starším kamarádem. Svrčina dobře returnoval. Překvapivě hrál Forejtkovi více přes forhend a ono to fungovalo. Je to taková kodešovská taktika přehrát soupeře přes jeho silnější úder. Forejtek tak musel hrát více forhendů z forhendového rohu, což mu nesedělo. Určitě raději hraje svůj masivní forhend ze středu kurtu nebo obíhá bekhend a hraje forhendy z bekhendového ro­hu.

Dalibor Svrčina

Jiří Lehečka (2001, ATP 188) dnes nestačil na výborně hrajícího Američana Ritscharda (1994, ATP 312) 4:6, 6:3, 1:6. Jirka smolně prohrál první set. Ve druhém prohrával 2:3, když byl zápas přerušen pro déšť. Po pauze se Lehečka vrátil jako vyměněný, všechno mu vycházelo a rychle sebral soupeři dvakrát servis a vyhrál druhý set 6:3. Ve třetím setu to bohužel pro Lehečku a české příznivce bylo velké představení Američana. Prakticky všechno pozabíjel a mohl slavit postup do 2. kola, kde ho čeká Chorvat Gojo, který včera vystřílel z kurtu nasazenou dvojku Griekspoora.

Daniel Siniakov (2003, ATP 1717) prošel kvalifikací a dnes odehrál dobrý zápas proti velezkušenému Srbu Milojevičovi. Zápas byl plný dlouhých výměn. Mladý Siniakov se výborně pohybuje, snad proto mu více seděla role pasivnější než ta aktivní, kde mu ještě trochu chybí kvalita. Bohužel dnešní soupeř byl nad jeho síly. Konečný výsledek 5:7, 0:6.

K poslednímu zápasu dne nastoupil Tomáš Macháč (2000, ATP 150), který si ve třech setech poradil s Francouzem Couacaudem (1995, ATP 186) 3:6, 6:3, 6:3 a jeho dalším soupeřem bude přemožitel Siniakova – Srb Milojevič.

Ve středu vstoupí do hry i domácí hrdinové Lubomír Majšajdr a Martin Zahrádka proti Polákům Drzewiecki/Maj­chrzak. Ptáte se kdy a kde? Jak jinak než poslední zápas na centrálním dvorci (kolem 16 hod) a zcela jistě před plnými tribunami.

Veškeré informace naleznete na www.ltkliberec.cz.

17



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)