Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Studujte a sportujte ve Spojených státech

napsal briza 03.11.2014

Chcete studovat univerzitu v USA a přitom hrát tenis na vrcholové úrovni? Máte zájem se ucházet o sportovní stipendium? Potom určitě věnujte pár minut následujícímu článku.

Athletes USA

Společnost Athletes USA je celosvětovým leaderem na trhu agentur zajišťujících sportovní stipendia na americké univerzity, když za svou působnost pomohla ke stipendiu již více jak patnáctistům sportovců nejrůznějšího zaměření a z mnoha různých zemí. Jejich rodinám pak ušetřila už více než 100 milionů dolarů na školních poplatcích. Athletes USA spolupracují s více než 3 500 univerzitami ve Spojených státech, ve své databázi mají více než 24 000 registrovaných koučů z celkového počtu 22 sportů, což z nich dělá nejsilnějšího hráče na světovém trhu, pokud jde o pomoc při shánění sportovních stipendií.

Sportovní stipendia jsou udělována sportovcům za mimořádné sportovní výkony, aby jim umožnila plně se koncentrovat na studium i na sport a pomohla tak financovat jejich studia na vysokých školách. Sportovci se na oplátku plně angažují v trénincích a následně reprezentují univerzitu na různých soutěžích a turnajích.

Jak proces probíhá? Studenti/sportovci se mohou přihlásit zdarma do databáze Athletes USA přes stránku www.athletes-usa.com/czech nebo napsat na adresu zdenek@athletes-usa.com, přičemž zástupce společnosti se jim ozve a začne s nimi řešit proces přihlašování na školy.

Athletes USA vytvoří klientovi marketingové materiály, se kterými agentura osloví trenéry jednotlivých vhodně vytipovaných amerických univerzit. Sportovci s námi také spolupracují při přípravách na potřebné testy SAT, TEOFL a další nezbytnosti nutné ke studiu ve Spojených státech.

Platba probíhá až PO úspěšném obstarání stipendia. Na začátku je potřeba zaplatit pouze registrační poplatek ve výši 145 Eur (cca 4000 Kč), zbytek částky se doplácí, až pokud hráč přijme nabídku, kterou mu Athletes USA zprostředkují. Pokud se Athletes USA nepodaří vám žádnou školu se najít, nic dalšího vás to nestojí.

Pro koho to všechno je? Není pravda, že o sportovní stipendium se mohou ucházet pouze a jen ti nejlepší. Uvažovat o podobném programu může prakticky kdokoli, kdo má obstojné sportovní a studijní výsledky. Jedná se o kombinaci obojího, takže pokud je hráč horší student, ale o to lepší tenista, určitě se nemusí bát se přihlásit.

Komu se ozvat?
Ing. Zdeněk Jehlička
Director of Athletes USA Czech Republic/Slovakia
Mobil: +420 777 66 88 22
E-mail: zdenek@athletes-usa.com
Facebook: www.facebook.com/ausacz
Internet: www.athletes-usa.cz

102

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)