Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Studium 1. trenérské třídy nyní nabízí atraktivní lektory

napsal briza 20.08.2020

Dříve se „trenérská jednička“ studovala 2 roky o víkendech a posluchačům přednášeli téměř výhradně lektoři FTVS. Nově studium 1. trenérské třídy bude plně v režii Českého tenisového svazu – úseku vzdělávání, který je garantem toho, že lektory budou nejen odborníci na teorii, ale především tenisové osobnosti, které mají nejen bohaté hráčské zkušenosti z profesionálních okruhů ATP a WTA, ale mají i vzdělání teoretické. A hlavně mají chuť předávat zkušenosti dále.

Jan Vacek

Již nyní uchazečům o 1. trenérskou třídu můžeme slíbit přednášky od Martina Štěpánka (mimo jiné i trenéra Tomáše Berdycha), Honzy Stočese (oceněného jako trenér roku 2018 na okruhu ATP a šéfa trenérské rady ČTS), Tomáše Anzariho (bývalého 134. hráče žebříčku ATP) nebo Vladislava Šavrdy (hráče, trenéra a daviscupového kapitána).

Kurz začíná 3. října 2020 (přihlášky do 15. září), trvá 2 roky a každý ročník probíhá ve dvou 5denních cyklech (leden, červen). Dopoledne se bude učit teorie, odpoledne se na probranou teorii naváže praktickým procvičením teorie. Na závěr každého ročníku čeká posluchače zkouška.

Šéfem odborné tenisové části „trenérské jedničky“ je Honza Vacek, bývalý hráč první světové stovky a nyní trenér.

A nyní ten asi nejčastější dotaz: Získal jsem „trenérskou dvojku“ mimo struktury ČTS (studium u paní Strniskové, studium při TK Sparta Praha). Mohu se přihlásit ke studiu „trenérské jedničky“?

Odpověď: Držitelé kvalifikace trenér tenisu 2. třídy, kteří kvalifikaci získali mimo struktury Českého tenisového svazu se přihlásit mohou. Pro ověření odborných znalostí musí v rámci přijímací zkoušky úspěšně absolvovat test odborných znalostí alespoň z 75%, který tvoří 25 otázek.

Více v dokumentu: http://www.cztenis.cz/…-1-trida.pdf
Přihláška ke studiu: http://www.cztenis.cz/…eni_kurz.pdf

28



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)