Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

RPM Prague Open: Lehečka slaví premiérový titul

tenisovysvet.cz napsal briza 20.09.2020

Souboj o titul na turnaji ITF v Praze se stal kořistí stále ještě osmnáctiletého Jiřího Lehečky. Český tenista, který startoval na divokou kartu, ve finále porazil po obratu Argentince Sebastiana Baeze 3:6, 6:3, 6:4 a vybojoval svou premiérovou trofej.

Jiří Lehečka

Lehečka, který se do finále na okruhu ITF World Tennis Tour probojoval potřetí v kariéře, šel do finálového utkání v Praze v roli mírného favorita. To sice ještě v prvním setu potvrdit nedokázal, ale od druhého dějství byl na kurtu lepším hráčem.

Klíčovým pro druhý set se ukázal být osmý gem, v němž Lehečka prorazil soupeřovo podání a následně si vynutil rozhodující sadu. V té sice neudržel vedení 3:1, ale v deváté hře znovu dokázal Baeze brejknout a v koncovce si svou výhodu již pohlídal.

Český mladík, který se minulý týden blýskl postupem do semifinále na challengeru v Prostějově, potvrdil svou výbornou formu a získal svůj první profesionální titul v kariéře. Blízko byl i loni, ale v květnu v Jablonci padl ve finále s Patrikem Riklem.

Příští týden by měl český hráč startovat na dalším českém turnaji v Jablonci nad Nisou a hrát by měl i posléze v Pardubicích.

Finále dvouhry
JIŘÍ LEHEČKA (403.) – Sebastian Baez (ARG, 360.) 3:6, 6:3, 6:4

Tento text byl přebrán z webu www.Tenisovysvet.cz, kde najdete to nejaktuálnější a nejzajímavější z českého i světového tenisu.

19



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)