Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Ředitel WTA Tour reaguje na poznámky Richarda Williamse o rasismu

napsal tipmaster 21.03.2008 Larry Scott odsoudil prohlášení otce sester Williamsových týkající se rasismu na ženském profesionálním okruhu.

Larry Scott byl velmi zklamán poznámkami ohledně rasismu, které vyslovil Richard Williams v interview během turnaje v Indii.

„Prosazujeme nulovou toleranci co se týče rasismu a již dříve jsem pana Williamse upozornil, aby mi dal vědět, jestliže bude mít jakýkoli důkaz o rasistických komentářích nebo chování na WTA Tour“, řekl Larry Scott.

Richard Williams při turnaji v Bangalore řekl novinám Deccan Herald, „Lidé v tenise jsou plni předsudků. Domnívám se, že ani Venus ani Serena nikdy nebyly akceptovany v tenise. A nikdy ani nebudou.“

Richard Williams říká, že média se chovají k jeho dcerám velice nefér a kdyby byl na jejich místě on, skončil by s tenisem.

Richard Williams také tvrdí, že média opěvují bílé hráčky jako Tracy Austin nebo Chris Evert, které skoro neuměly trefit míček.

Larry Scott na to reaguje, „Hráčky jako Tracy Austin nebo Chris Evert udělaly pro ženský tenis tolik, že mi přijde smutné, když je někdo takto kritizuje.“

Sestry Williamsovy nehrají turnaj v Indian Wells od roku 2001, kdy je obecenstvo „vybučelo“ při odstoupení Venus z jejich vzájemného utkání kvůli bolesti kolenní šlachy. Obecenstvo pak bučelo na Serenu i při finálovém zápase.

51



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)