Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Prague Open: Rosol obdržel divokou kartu

napsal briza 06.06.2014

Výbornou zprávu pro všechny tenisové fanoušky dnes přinesl turnajový ředitel Jakub Svoboda: „Pro turnaj je skvělá zpráva, že se nám podařilo zajistit start Lukáše Rosola, který obdrží divokou kartu. Diváci tak na turnaji uvidí dva české daviscupové reprezentanty – Rosola a Veselého.“ Organizátoři turnaje tak splnili svůj slib a díky divoké kartě se ve Stromovce představí 52. hráč žebříčku ATP.

Lukáš Rosol

Lukáš Rosol tak bude spolu s Jiřím Veselým patřit mezi hlavní lákadla pro české fanoušky. „Čeští hráči vždy přilákají do ochozů nejvíce diváků, proto mám ze startu Lukáše osobně velikou radost“, dodal Jakub Svoboda. Osmadvacetiletý Rosol navíc bude usilovat již o svůj druhý titul z tohoto podniku, protože na Prague Open dokázal triumfovat už v roce 2011. Lukáš je v domácím prostředí tradičně velmi silný a na kurtech svého domovského klubu to bude platit dvojnásob.

Rosol má v letošní sezoně velmi slušnou formu, když dokázal dojít do osmifinále v Monte Carlu a zejména do finále na turnaji ATP 250 v Bukurešti, kde nestačil až na Dimitrova. Za zmínku stojí také výhra nad Fabiem Fogninim z turnaje v Římě. V tomto týdnu se pak Lukáš představil na turnaji v Prostějově, kde ve čtvrtfinále těsně nestačil na talentovaného Pavláska. Rosol si tak na kurtech Sparty Praha bude chtít spravit chuť a nabrat sebevědomí díky vyhraným zápasům.

Druhou divokou kartu na Prague Open 2014 pak obdržel talentovaný Jakub Filipský, který je hráčem TK Sparta Praha. Osmnáctiletý Filipský patří mezi velmi talentované hráče, což potvrdil v loňském roce, kdy ovládl prestižní Pardubickou juniorku. Dokázal tak triumfovat na turnaji, kde se v minulosti radovali Tomáš Berdych či Jiří Veselý. Udělá tak Jakub Filipský na Prague Open další důležitý krok pro vstup mezi muže?

V současné době jsou stále k dispozici dvě divoké karty, o jejichž držitelích Vás budeme informovat později.

Autor: Michal Procházka

44



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)