Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka stále blíže fanouškům tenisu

napsal briza 08.08.2010

Když se v roce 2002 zrodily první webové stránky Pardubické juniorky, byla to velká sláva pro fanoušky tenisu. Když se v roce 2007 právě na Pardubické juniorce uskutečnil první video přenos českého tenisového zápasu na Internetu, byl to opět velký okamžit v internetové historii Juniorky. V letošním roce jsme pokročili opět o krůček dále.

Pavel Vaniš

Fanoušci českého juniorského tenisu najdou na Internetu aktuální stav všech zápasů tzv. Live score. Mluvíme zde však o plnohodnotném Live score, kde vidíte změny stavu po jednotlivých fiftýnech, což dokreslují doplňující informace o úderu, kterým byla výměna zakončena. Po ukončení zápasu jsou všem internetovým uživatelům k dispozici rozsáhlé statistiky. Tyto údaje zaznamenávají empajroví rozhodčí přes mobilní telefon s dotykovým displejem.

Kam dál? Určitě by bylo fajn sledovat na Internetu přímý přenos (stream) ze všech dvorců. Proto letos můžete sledovat stream z centrálního dvorce a také z strem z areálu dvorců LTC Pardubice.

Nic sice nenahradí atmosféru Pardubické juniorky, ale pro ty, kteří mají do Pardubic daleko, je tu web www.pardubickajuniorka.cz.

83



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)