Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Nedělní polovina prvního kola

napsal briza 09.08.2015

V neděli 9. srpna se odehrála polovina zápasů dvouher prvního kola a předkolo čtyřher. Zajímavým zápasem byl duel Motl – Paroulek na centrálním dvorci, který vyhrál Motl ve třech setech 6:3, 3:6, 6:1. Ve druhém setu aktivněji hrající Pavel Motl s ohranými míči nemohl zakončovat výměny a dělal zbytečné chyby. Ve třetím setu s novými míči se obraz hry změnil, tlak nasazeného Motla byl výraznější a účinnější. Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Ondřej Krstev

Mile mě překvapil Filip Duda, kterého jsem vlastně nikdy moc neviděl hrát. Dnes proti Vlkovskému hrál výborně, razantně z obou stran, dobře se pohyboval. Pokud tuto výkonnost udrží i proti Krstevovi, dočkáme se výborného zápasu a třeba i překvapení. Duda – Vlkovský 6:2, 6:2.

Onřej Krstev dnes stejně jako před rokem nastoupil ke svému prvnímu zápasu na centrální dvorec, ale tentokrát byl úspěšný, hladce přejel nervózně hrajícího Michaela Vrbenského 6:1, 6:1. V loňském roce zde podlehl Řeháčkovi. Snad tímto vítězstvím Ondřej setřásl nervozitu a získal sebevědomí do dalšího kola, kde ho čeká Filip Duda.

Vejvara proti Macháčovi začal velmi opatrně a nechal Macháče hrát. Po prohraném prvním setu Vejvara přidal a obraz hry se zcela změnil. Vejvara – Macháč 3:6, 6:2, 6:1. V dalším kole ho čeká Dubský, který udolal Tondu Bolardta 6:1, 2:6, 6:4.

Rabas si ve dvou setech poradil s Riccim 6:4, 7:5. Rabas trpělivě a vytrvale běhal a vracel míče střední rychlostí zpět a Riccimu se nedařilo si vytvořit takový tlak, aby mohl výměny zakončit.

Lucka Procházková si poradila s Adélou Josefovou 6:4, 6:1. Lucka byla koncentrovaná na každý míč a vyhrávala většinu výměn. Josefová nehrála špatně, ale hrála podobný styl jako Lucka, která však má větší kvalitu.

Hana Pektorová překvapivě snadno porazila nebezpečnou Kláru Hájkovou 6:1, 6:1. Jak jsme očekávali, Klára si budovala tlak z forhendu a Pektorová vytrvale běhala a vracela. Výborná obrana zatím Pektorové stačí na postup do druhého kola, kde ji čeká Nikola Novotná, která si ve dvou setech poradila s Adélou Heinovou 6:2, 6:1.

V pondělí se hraje druhá polovina prvního kola. Do hry poprvé zasáhnou i dva nejvýše nasazení hráči Rikl a Kopřiva.

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
59



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)