Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Druhá půlka prvního kola

napsal briza 10.08.2015

V pondělí 10 srpna se hrála druhá polovina prvního kola dvouhry chlapců a dívek. Mezi chlapci Vojtěch Prokop porazil nasazeného Petra Hájka. Mezi dívkami Tereza Procházková porazila Magdalénu Pantůčkovou a Johana Marková porazila Radku Bužkovou. Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Patrik Rikl

Poprvé se představil na Pardubické juniorce 2015 i nejvýše nasazený Patrik Rikl, který zahájil dnešní program na centrálním dvorci, kde si poradil s Janem Pobořilem 6:0, 6:2. Výsledek neodpovídá obrazu hry, jen první gem se hrál asi 15 minut. Nicméně Páťa předvedl soustředěný výkon.

Guziur porazil výborně hrajícího Koudelu 4:6, 6:3, 6:4. Dlouhý zápas plný razantních výměn. Finalista Pardubické juniorky 2005 a trenér Koudely Jiří Školoudík musel být spokojen s předvedeným výkonem svého svěřence.

Vojtěch Prokop potvrdil dobrou formu z předešlých turnajů a porazil nasazeného Petra Hájka 6:4, 6:2. Prokop vytrvale plazil a vracel dokud Hájek neudělal chybu.

Tereza Procházková porazila Magdalénu Pantůčkovou 6:3, 6:2. Tereza hrála to svoje a Magdaléna byla přemotivovaná a nepodala dobrý výkon. Madlis se na Pardubickou juniorku poctivě připravovala se svou sestrou, moc chtěla vyhrát už letos. V předkole hrála famózně, ale dnes to prostě nešlo.

Johana Marková porazila Radku Bužkovou 4:6, 6:3, 6:3. Výborný a dlouhý zápas, kde se hrálo hodně svižných výměn. Počet nevynucených chyb, kterých bylo v prvním setu více na straně Markové, se od druhého setu přesunul na stranu Bužkové.

Tereza Kolářová porazila Petru Kučerovou 6:2, 6:4 a působila na kurtu trochu unaveně. V dalším kole Kolářová bude muset přidat, aby porazila Terezu Polanskou.

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
55



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)