Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Pardubická juniorka 2015: Čtvrtfinálové zápasy

napsal briza 12.08.2015

Do semifinále dvouhry chlapců a dívek na 88. ročníku Pardubické juniorky postoupili Orlita, Vejvara, Duda, Kopřiva, Machalová, Knutsonová, Kudelová, Pektorová. Nejlepším zápasem dne byl duel mezi nejvýše nasazeným Patrikem Riklem a Danielem Orlitou, který ve třísetové bitvě pro sebe rozhodl Orlita. Hrací plán: chlapci, dívky, program dne, livescore, stream.

Daniel Orlita

Daniel Orlita porazil Patrika Rikla 7:5, 4:6, 6:4. Výborný zápas, kde se Rikl od prvního míče tlačil do kurtu, připravoval si útoky k síti a Orlita výborně bránil a prohazoval (především bekhendem po lajně).

Lukáš Vejvara porazil Pavla Motla 6:2, 7:5. Motl začal nervózně a utekl mu první set. I ve druhém setu musel stále dotahovat. Sice zápas v koncovce druhé sady zdramatizoval, ale na víc to nestačilo. Vejvara hrál celý zápas velmi solidně a proměnil až osmý mečbol.

Filip Duda porazil Daniela Rabase 6:2, 6:3. Daniel Rabas udělal na Pardubické juniorce skvělý výsledek a je potřeba mu pogratulovat. Dnes to bohužel na Filipa Dudu nestačilo, ale stejně sklidil potleskt domácích fanoušků. Filip Duda dnes podal dobrý výkon, i když minulý zápas proti Krstevovi hrál asi lépe.

Vít Kopřiva porazil Matěje Vocela 6:4, 6:2. Dlouhý první set pro sebe rozhodl Kopřiva, když měné chyboval. Celkově pomalejší centrální dvorec více vyhovoval Kopřivovi, který je ve výměnách silnější.

Sabina Machalová porazila Terezu Procházkovou 6:4, 6:1. Velmi kvalitní tenis od obou hráček, dlouhé výměny. Tereza i Sabina byly dobře na nohou i solidně švihaly.

Gabriela Knutsonová porazila Barboru Miklovou 4:6, 6:3, 6:4. Obě hráčky rády útočí, takže žádné dlouhé výměny se nehrály. Spíše šlo o to, kdo bude lépe na nohou a udělá tedy i méně chyb.

Martina Kudelová porazila Johanu Markovou 6:7(2), 6:2, 7:5. Výborný zápas, který měl vysoké tempo i kvalitu. Johana byla v prvním setu solidnější. Druhý set rozhodl výborný servis a return Kudelové. Ve třetí sadě se zase více hrálo a nakonec šťastnější byla Kudelová.

Hana Pektorová porazila Terezu Polanskou 6:1, 7:5. Pektorová je silná ve výměnách, což přesně nevyhovuje Tereze Polanské. Výkon Polanské šel stále nahoru, ale na víc než dramatickou koncovku druhé sady to nestačilo.

Lukáš Březina

Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Kateřina Křížová Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková Magdaléna Pantůčková 
74



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)