Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Ostrava: Ve finále jsou Franěk s Bíškem a Žovincová s Tomanovou

napsal briza 23.08.2018

Do finále 67. mistrovství ČR mužů postoupili Michal Franěk (1988, TC Realsport Nymburk o.s.) a Michal Bíško (1994, TK Start Praha-Topolka). Franěk porazil Konečného 6:4, 4:6, 6:4 a Bíško Michneva 6:2, 1:6, 6:1. Do finále dívek postoupily Vendula Žovincová (1997, SK HAMR, z.s.) a Nikola Tomanová (1996, TK Slavia Orlová). Žovincová porazila Kubáňovou 6:3, 6:2 a Tomanová porazila Kudelovou 6:3, 3:6, 7:5. Sledujte aktuální stavy ze všech zápasů dvouhry a čtyřhry: LIVESCORE. Sledujte i LIVESTREAM z několika dvorců. Seznamy účastníků: muži, ženy. Hrací plány: muži, ženy. Webové stránky. Fotogalerie.

Vendula Žovincová

Franěk – Konečný 6:4, 4:6, 6:4
Zatím nejlepší zápas turnaje. Zajímavý herní styl Konečného nabízí vždy hezké tenisové momenty a dnes jsme jich mohli vidět opravdu hodně. Franěk se snažil opírat o svůj servis a bekhend. Konečný také slušně servíroval ale i returnoval a zasekával soupeři tolik stopbalů, kolik jen šlo. Franěk se dnes hodně naběhal a symbolicky na mečbol doběhnul stopbal soupeře a umístil ho do růžku. Zápas byl velmi dramatický, Franěk otočil z 1:4 ve třetí sadě na 6:4.

Bíško – Michnev 6:2, 1:6, 6:1
Bíško začal výborně a za první 3 gemy neudělal chybu a rychle vedl 3:0 a navíc šel na servis. Michnev se v prvním setu trápil na podání a tak byl stále pod tlakem, což není jeho hra. Ve druhém setu Michnev zlepšil servis a trefil pár returnů a hned z toho byl brejk a pak ještě dva. Ve třetím setu Bíško podržel hru Michnevovi na forhendu, což byla dobrá taktika. Michnev najednou nebyl vůbec nebezpečný, což se snažil nahradit na servisu, který více riskoval. Ale ani to nevycházelo. Bíško byl dnes lepší a zaslouženě vyhrál.

Žovincová – Kubáňová 6:3, 6:2
Žovincová si dnes hodně pomáhala prvním servisem. Ve výměnách měla také mírnou převahu. Celý zápas vedla, takže Kubáňové nezbylo než stále dotahovat.

Tomanová – Kudelová 6:3, 3:6, 7:5
Obrovská bitva. Jak Tomanová tak Kudelová hrají razantně. Tomanová se lépe pohybovala a Kudelová zase měla velmi nebezpečný return a stopbal. Kudelová se dopracovala do vedení 5:2 ve třetím setu, ale potom prohrála 5 gemů v řadě a do finále postupuje Nikola Tomanová.

Napsal: Lukáš Březina

Daniel Vala Linda Ševčíková Linda Ševčíková Linda Ševčíková Adéla Dörreová Linda Ševčíková 
44



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)