Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Ostrava: Pavlásek čeká na kvalifikanta

prosperitaopen.cz napsal briza 28.04.2012

Ostravský challenger zná již los prvního kola hlavní soutěže dvouhry. Slušný los má Adam Pavlásek, který čeká na kvalifikanta. V kvalifikaci však bojuje i 126. hráč světa Slovinec Grega Zemlja, který se nepřihlásil včas a musel do kvalifikace. O tom, s kterým ze 4 hráčů postoupivších z kvalifikace bude hrát Adam Pavlásek, rozhodne los.

Adam Pavlásek

Prosluněná sobota v Ostravě nabídla některé zajímavé zápasy prvního kola kvalifikace:

Schulhauser – Kunčík 6:2, 6:1
Rutinér Martin Schulhauser nabídnul dnes svůj standard, což dnes bohatě stačilo na Honzu Kunčíka. Honza bude brzy maturovat, čemuž musel přizpůsobit i tenisovou přípravu. Pro úplnost jeho soupeř zase bude skládat státnicové zkoušky.

Jebavý – Masar 3:6, 7:6(4), 6:2
Jebákův soupeř Masar byl dnes asi lepším hráčem a měl vyhrát, ale jak říká Ivan Lendl „konec je až když je konec“. Masar měl set, 5:4 a podání, ale nedoservíroval. Jebák zápas vybojoval. Nešlo mu to, bojoval a nakonec vyhrál. Slovák Masar (1992) překvapil dobrou hrou.

Šátral – Pavlík 6:4, 6:2
Honza Šátral potvrdil, že má více zkušeností než jeho dnešní soupeř. Řekl bych, že Šátry dnes hrál dobře takticky, snažil se Pavlíka tlačit. Pavlík, který velice dobře švihá, musel hrát míče o kus dál za lajnou, kam se mu moc nechtělo.

Michalička – Majšajdr 6:4, 4:6, 7:5
Majšík si hned ve druhém gemu prohrál servis a soustředěný Michaličkovi mu šanci v prvním setu při svém servisu už nenabídnul. Ve druhém setu už Michalička vedl znovu o jeden brejk 3:1, ale Majšajdr set ještě obrátil a nakonec vyhrál. Koncovku třetího setu zvládl lépe Michalička.

Plaček – Kellovský 6:4, 6:3
Pláča si oddychl, když za stavu 5:4 brejknul Kellovského a vyhrál první set. Druhý set nakonec zvládl také a je ve druhém kole. Kellovský však podal velmi dobrý výkon, hrál svoji hru, která dnes sice na Plačka nestačila, nicméně pro Kellovského výborný zápas a dobrá zkušenost. Plaček dnes solidně servíroval a ukázal slušný bekhendový čop.

Pavic Ante – Štork 2:6, 6:2, 6:3
Robin Štork si přijel zahrát kvalifikaci a nabídl kvalitní tenis. V hledišti měl podporu i Jana Hájka a Jana Suboty. První set byl zcela v jeho režii. Dobře servíroval, byl dobře na nohách a především bekhendem udělal hodně bodů. Jeho hře nechyběla nápaditost. Ve druhém setu Robinovi trochu začal docházet dech, což přinášelo chyby a vzrůstající tlak soupeře. Nicméně Robin podal velice sympatický výkon.

V areálu byl dnes i fedcupový sparingpartner David Poljak, který však nehrál, protože má zlomený prst na pravé ruce. Zlomeninu si přivodil právě na FED CUPu ČR – Itálie při tréninku s Luckou Šafářovou. Když dobíhal stopbal, tak upadl a pravou rukou narazil na kovové ukotvení sítě. David říká, že už je prst celkem v pořadku, tak mu přejeme brzké uzdravení.

Lukáš Březina z Ostravy

Mate Pavic Jan Blecha, Adam Blecha Marek Michalička Florian Kappe Pavlásek, Konečný, Veselý Liasovská, Jebavý, Šátral 
81



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)