Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Optim Tour: Turnaj A dospělých v Brně vyhráli Jedlička a Sisková

napsal houba 25.08.2014

Vítězi áčkového turnaje dospělých na TC Brno se stali Lukáš Jedlička (1987, LTC Modřany 2005) a Kateřina Sisková (1974, TJ Jiskra Otrokovice). Jedlička ve finále porazil turnajovou jedničku Standu Nebojsu 7:6(2) 6:2 a Sisková nedala šanci o dvacet let mladší Adéle Jarošové 6:1 6:1. Výsledky.

Kateřina Sisková

Dvorce TC Brno hostily šestý a poslední turnajový díl okruhu Optim Tour v tomto roce. V soutěži žen Kateřina Sisková došla celkem s přehledem k celkovému vítězství v nezvykle prořídlém startovním poli. Hodně si pochvalovala úroveň semifinálového zápasu proti Natálii Cváčkové. Ve finále to už měla proti Adéle Jarošové snazší.

Škoda jen, že se zároveň rozbíhala ostravská ITF-ka, jinak by asi účast i kvalita startovního pole byla lepší.

V soutěži mužů lze okomentovat především dlouhý zápas Petra Vodáka s Danielem Knoflíčkem, kteří oba končili dost vyčerpáni. A překvapivě druhý nasazený Knoflíček se rozloučil s turnajem už v „šestnátce“. Ve čtvrtfinále pak vypadli i další vysoko nasazení Tomáš Hrabec a Jan Michálek. Kdo naopak nezaváhal byli oba finalisté Lukáš Jedlička a Stanislav Nebojsa. Lukáš pak potvrdil, že finále umí a po vítězství v Káraném získal druhý letní titul.

Pro závěrečné Masters Optim Tour se vše vyvinulo následovně: přímý postup jako vítězové letošních turnajů mají: Dominik Suč (halový Liberec a Milten), Lukáš Jedlička (letní Káraný a Brno), Daniel Knoflíček (Dvůr Králové) a Michal Franěk (Mladá Boleslav). Dále je podle bodů doplní: Stanislav Nebojsa, Josef Kurka a Jan Šátral.

U žen evidujeme dokonce šest vítězek: Petru Krejsovou (Liberec), Martinu Boreckou (Milten), Veroniku Vlkovskou (Káraný), Janu Orlovou (Dvůr Králové), Natálii Cváčkovou (Mladá Boleslav) a Kateřinu Siskovou (Brno). Poslední místo dle bodů patří Petře Rohanové.

Zbývá tedy doplnit dvě volné karty (jednu pro muže a druhou pro ženy) a nominace by mohla být jasná. Uvidíme však až v nadcházejících dnech, kdo na Mělník v druhém zářijovém víkendu opravdu přijede.

Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete večer na www.optimtour.cz .

Za přispění Štěpána Šafránka z Brna zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

42



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)