Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2019: Dominika Šalková vyhrála áčko na Mělníku

napsal briza 08.01.2019

15.ročník tohoto okruhu zahájil halovým turnajem žen na Mělníku. Na rozdíl od loňska se tentokrát už hrálo na zcela novém tříkurtovém povrchu playrite, který nejvíce připomínal antuku. „Áčka“ žen u nás už více připomínají „áčka“ dorostu a i zde tomu nebylo jinak. Výsledky.

Dominika Šalková

Navíc největší úspěchy zaznamenaly hráčky, které patří ještě věkem do mladšího dorostu (U16), kde však patří ke špičce českého tenisu. Přesto se ještě nestalo, aby se do finále probojovaly dvě kvalifikantky. Lenka Munzarová, si opravdu zahrála dost, když po cestě do finále, porazila i nasazenou jedničku Moniku Svobodovou a pak i Patricii Kubíkovou, která celkem překvapivě přehrála ve druhém kole Darju Vidmanovou, loňskou vítězku Pardubické juniorky. Ve stejné, horní části pavouka se do semifinále dostala teprve prvním rokem starší žákyně Nikola Bartůňková r.2006 !! Dolní část pavouka ovládla pro změnu kvalifikantka Dominika Šalková, která v semifinále deklasovala nasazenou Terezu Polanskou. Dominika, ještě stále čtrnáctiletá hráčka TK Neridé zvládla i finálový zápas a stala se trochu překvapivě vítězkou celého turnaje.

Finálový servis: Dominika Šalková (TK Neridé) – Lenka Munzarová (LTK Liberec) 4:6,6:4,6:3 a ve čtyřhře zvítězil pár: Kladivová, Sirotková – Svobodová, Jarošová scr.

Začátkem února je na programu druhé „áčko“ žen v Milovicích, ale ještě dříve budou hrát v rámci okruhu muži v Karlových Varech koncem ledna.

Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Z Mělníka zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

32



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)