Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2015: Juta cup ve Dvoře Králové pro Fraňka a Hrabalovou

napsal briza 03.08.2015

Netradičně příjemné počasí provázelo štědře dotovaný Juta cup ve Dvoře Králové. Zbytečnou kvalifikací mužů se začínalo už v pátek, ale velká porce zápasů čekala na všechny až v sobotu. Například 54 žen v hlavní soutěži, to už tu dlouho nebylo.

Kristýna Hrabalová

Nasazení tentokrát celkem obhájili své pozice a tak ve finále mužské dvouhry na sebe narazili dva poslední vítězové tohoto turnaje; Michal Franěk a Daniel Knoflíček. Franěk si na soupeře věřil a jak sám přiznal, přestože se necítil nejlépe, utkání zvládl a po zásluze celý turnaj vyhrál. Zároveň se tak kvalifikoval opět na závěrečné MASTERS. Knoflíček však alespoň s Petrem Makrlíkem vyhráli těsně soutěž čtyřhry. Hodně se na semifinále nadřel Petr Vodák z TC Brno, který hrál v každém zápase o postup do dalšího kola na tři sety.

Žen se jako favoritek na vítězství jevilo více, ale nakonec si to ve finále rozdaly první dvě nasazené. Kristýna Hrabalová využila asi zřejmě více zkušeností se zahraničních turnajů, kde již některé úspěchy zaznamenala. Tereza Janatová se spíše do původní pohody po některých zraněních spíše vrací, takže účast ve finále určitě bere. A co ostatní?

Vítězka z Káraného, domácí hráčka Gabriela Knutsonová se z pavouka vytratila po prohře s Monikou Svobodovou. Anna Vrbenská se dostala do semifinále jen po těsných třísetových vítězstvích a pak už také jasně prohrála. Více od sebe možná očekávaly i Tereza Jankovská a možná i Jana Orlová, ale startovní pole bylo letos hodně vyrovnané a do finále mohly projít jen ty s momentálně nejlepší formou. Po MČR dospělých v Ostravě se Optim Tour 2015 připomene opět a to turnajem v Mladé Boleslavi.

Podrobnější info, především pak aktuální žebříčky naleznete na www.optimtour.cz.

Za přispění pořadatelů ze Dvora Králové zaznamenal: Pavel Zlatohlávek

49



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)