Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

OPTIM TOUR 2011: Tereza Bekerová vyhrála s převahou na Miltenu

napsal briza 21.02.2011

Tereza Bekerová po dvou letech opět vyhrála halový Milten cup. Ve finále jasně přehrála Alexandrovou z pražského Olympu. Před týdnem s ní těsně prohrála na béčkovém turnaji v Praze, ale odveta tentokrát vyzněla jasně pro Terezu.

Tereza Bekerová

Navíc celým turnajem prošla bez ztráty setu a sama potvrdila, že jí milovický povrch velmi vyhovuje. Nutno ale podotknout, že tentokrát to nebylo s kvalitní účastí na Miltenu takové jako v minulých letech. Třeba jenom ve srovnání s prvním halovým turnajem Optim Tour v České Lípě chyběly: Borecká, Kubičíková, Jandová, a zejména Krejsová s Martincovou. Na druhé straně se na turnaji velmi dobře prezentovaly velmi mladé a nadějné hráčky jako třeba Sandra Honigová nebo Tereza Jankovská. Ovšem v 15-ti nebo v 16-ti letech je to pro ně opravdu obtížné vydržet případně pět dvouher ve třech dnech a hrát ještě čtyřhru.

Bekerová si sice zajistila tímto vítězstvím účast na závěrečném MASTERS, ovšem s největší pravděpodobností bude již koncem srpna zahajovat studia na některé z univerzit v USA. Pro úplnost zbývá dodat, že ve čtyřhře si titul odvezla dvojice Horáková – Bacíková.

Podrobnější info naleznete na www.optimtour.cz .

Za přispění pořadatelů zaznamenal Pavel Zlatohlávek

69



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)