Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Obnovený turnaj žen Mácha Lake Open zvýšil dotaci na 25.000 dolarů

napsal briza 26.04.2017

Ve Starých Splavech na Českolipsku se od 4. do 11. června 2017 uskuteční obnovený mezinárodní tenisový turnaj žen série ITF pod názvem Mácha Lake Open. Pořadatelům v čele s turnajovým ředitelem Ronaldem Wawrečkou se podařilo navýšit dotaci na 25.000 amerických dolarů, což je dobrá zpráva pro české tenistky z druhé až čtvrté stovky pořadí WTA.

Helena Suková

„Výrazně nám pomohl Český tenisový svaz, město Doksy, získali jsme grant Libereckého kraje a pomohli sponzoři Doufám, že české tenistky a mladé talenty využijí šanci hrát v krásném kraji u Máchova jezera o cenné WTA body s kvalitními zahraničními soupeřkami ,.“ uvedl turnajový ředitel Wawrečka. Patronkou turnaje bude dvojnásobná olympijská medailistka a mnohonásobná vítězka grandslamových čtyřher Helena Suková, která má k dějišti turnaje blízký vztah. a je čestnou členkou starosplavského klubu, stejně jako otec Cyril Suk ,bývalý prezident Československého tenisového svazu a bratr Cyril, bývalý světový deblista.

Bonbónkem bude exhibice grandslamových vítězů. Po úvodní dvoudenní kvalifikaci zahájí hlavní soutěž Máchá Lake Open v úterý 6. června, finále čtyřhry a semifinále dvouhry bude na programu v sobotu 10.června a finále dvouhry zahájí v neděli 11. června v pravé poledne. Bude mu předcházet deblová exhibice československých a českých tenisových legend. Čtyřhry sehrají vedle patronky turnaje Heleny Sukové a jejího bratra í bývalá československá jednička Hana Mandlíková, vítězka grandslamů v Melbourne v Paříži a v New Yorku a bývalý úspěšný daviscupový reprezentant Bohdan Ulihrach.

Jaroslav Přibyl

60



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)