Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Nasazené ovládly halový přebor Prahy ml. žákyň

napsal tipmaster 07.01.2008 V útulném areálu klubu Jonathan na pražském Chodově se ve dnech 5. - 7. 1. 08 odehrály lité boje o přebornici Prahy mladších žákyň.

Prezentovalo se 22 hráček, dvě se pro nemoc či zranění omluvily. Do finále se probojovaly prvé dvě nasazené hráčky – vcelku bez problémů Karin Babická, která povolila maximálně pět her svým soupeřkám a z pozice turnajové dvojky Jitka Katrin Storrer, která si postup musela vybojovat velmi perně – dvakrát dokonce v tie-breaku třetí sady.

Velice nadějně se ukázala mladá Maruška Bouzková (nar. 98), která nejprve vyřadila jednu z nasazených, ale pak podlehla první nasazené. Pobyt v nejznámější tenisové akademii v USA ji zcela zjevně prospěl a zaujala zejména velmi zdravým pojetím hry, velmi nezvyklým u desetileté dívenky.

I čtyřhra byla v režii prvých dvou nasazených párů -. ve finále se střetly Babická s Houžvičkovou proti Storrer s Žovincovou. Finále bylo velmi slušnou bitvou, kde nebyla nouze o hezké deblové momenty na síti v nichž dominovaly Babická a Storrer. První nasazený pár ale prokázal větší razanci i zkušenost a zvítězil 62, 63.

Velkým kladem celého turnaje bylo bezproblémové chování všech účastníků, včetně doprovodů, což nebývává v této kategorii zcela jevem obvyklým. V přiložené fotografii jsou na fotografii z haly semifinalistky – zleva Storrer, Babická, Bouzková, Pěničková a Kleisnerová, na fotografii z foaye potom účastníce finále čtyřhry Žovincová, Storrer, Houžvičková a Babická s krásnými cenami, které věnoval Wilson.

Finále dvouhry: Babická – Storrer 6:1, 6:3.

Autor: Ivan Vyvadil, vrchní rozhodčí

43



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)