Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Na tenis do Španělska v únoru, proč ne?

napsal briza 19.02.2019

O víkendu 16.-17. února jsem byl na pozvání svého kamaráda ve Španělsku. Zima v Česku je dlouhá a na Floridu daleko, tak mě zajímalo, jestli by se dalo pro tenisovou přípravu využít Španělsko. A musím říct, že jsem byl mile překvapen.

Villa pro 6 osob

Do Malagy létají Smartwings, takže letenky byly levné, tam i zpět za 4 tis. Kč. Létá to 18:05 z Prahy a zpátky v 22:15 zpátky, takže člověk neztratí den na cestu tam a zpět. Druhou variantou je Ryanair, ale zase létají brzy ráno.

Na letišti v Malaze se dá u spřátelené autopůjčovny půjčit auto, klíčky vám předají při východu z letiště. My jsme měli půjčené malé auto (myslím Opel Corsa) za 60 eur na 3 dny.

Villa pro 6 osob

Riviera del Sol, kde jsme bydleli, je asi půl hodiny autem od letiště. Villa má 3 ložnice, vyspí se tady 6 osob. Ve třetí ložnici jsou další 2 postele pro 2 děti. Venku u bazénu je příjemné posezení včetně grilu a venkovní lednice. Na zahrádce je citrónovník, takže ráno si do čaje dáte domácí citron :-)

Villa pro 6 osob

200 metrů od villy je moderní sportovní klub (vlastně je to tenisový klub), kde mají 6 antukových kurtů, několik kurtů na padel (velmi populární ve Španělsku), posilovnu, bazén, bar. Dohodnutá hodinová cena za antukový kurt je 13 EUR.

Villa pro 6 osob

300 m od villy je obchod s potravinami, kde mají otevřeno do 2 do noci a další obchody. Jste u moře, takže tady jsou restaurace, kavárny, cukrárny, … je tu všechno.

Villa má výhled na moře. Pláž je asi 10 minut chůze. Na koupání v moři to v únoru asi není, kolega říkal, že by to dal, ale je to asi zbytečné. Po zimě je moře studené, to třeba v říjnu to bude jiné.

No a počasí je na únor celkem fajn. O víkendu bylo tedy jen 16 stupňů, ale od začátku února bylo 19–20 stupňů.

Pokud máte rádi golf, tak do 10 km od villy je asi 15 golfových hřišť, ale opravdu nádherných. Jak je zde krajina plná kopečků, tak jednotlivé jamky jsou dělané tak, aby hráč měl kromě kvalitního golfu i zážitek z malebné krajiny. Golfové fíčko tady stojí 50 EUR a více.

Pokud byste měli zájem jet si zahrát tenis nebo golf do Španělska, dejte vědět e-mailem na brezina@protenis.cz. Villa je k pronajmutí za 170 EUR na den. Na místě je tam člověk, který se o vás postará, ať už byste potřebovali poradit nebo třeba sehnat paralen apod.

Znovu do Španělska jedu s rodinou první týden v dubnu, tak už se těšíme. To už by tam mělo být kolem 25 stupňů.

Prohlédněte si fotogalerii Jižní Španělsko – Riviera del Sol

Napsal: Lukáš Březina

Villa pro 6 osob Villa pro 6 osob Villa pro 6 osob - kuchyň Villa pro 6 osob - bazén Villa pro 6 osob - obývací pokoj Villa pro 6 osob 
57

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)