Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Módní policie na French Open

tenisinet.cz napsal briza 10.06.2013

French Open 2013 je za námi a kromě hodnocení samotných výsledků je určitě zajímavé podívat se také blíže na outfity, které tenisové hvězdy na kurtech Rolanda Garrose nosily. Kdo patřil mezi vítěze a poražené na poli tenisové módy?

Gael Monfils

Vítězové:

Maria Sharapova – Marii by to sice slušelo i v pytli od brambor, nicméně letošní model šatů se Nike opravdu povedl, jen tak dál!

Benoit Paire – Domácí hráč na druhém Grand Slamu sezóny možná pomýšlel výše než na 3. kolo, přesto stačil hrdě předvést francouzské Lacoste v černo-modro-bílé kombinaci. V jednoduchosti je krása.

Kristina Mladenovic – Finalistka smíšené čtyřhry po boku Daniela Nestora upoutala nejen výkonem, ale také zářivými šaty Adidas v kombinaci tyrkysové a žluté barvy.

Jo-Wilfried Tsonga – Nemám v úmyslu upřednostňovat francouzské tenisty, ale v mužském pavouku jsem mezi špičkovými tenisty opravdu nenašel lepší alternativu, než Tsongovo triko s límečkem a logem Roland Garros.

Serena Williams – Serena válí na kurtech i v oblasti módy! Tmavě modré šaty od Nike patří jistě k těm nejhezčím, které jsme na světové jedničce v posledních letech viděli.

Módní policie – vítězové

Poražení:

Gael Monfils – Faux pas! Zcela v kontrastu s velmi dobrým výkonem v 1. kole byl Monfilsův outfit od značky Asics, ke které přešel na začátku roku od K-Swiss. Šortky vypadaly jako z druhé ruky a navíc vůbec neladily k pruhovanému tíl­ku. Příliš pozdě Gael zjistil, že bez rukávů mu bude zima a proto si nejspíše těsně před zápasem odskočil na Champs-Élysées, kde popadl první funkční tričko, které zahlédl.

Venus Williams – Na rozdíl od zmíněné mladší sestry to s Venus jde od 10 k 5 s výsledky i módou. Rozhodla se navrhovat oblečení sama a s její poslední kolekcí oblečení Eleven by Venus to už hůř dopadnout nemohlo. Růžové triko s dlouhým rukávem, k tomu sukně a legíny opět s růžovým vzorem na bílém podkladu? Tohle nepatří ani na panenku Barbie, natož na pařížské kurty!

Tomáš Berdych – Ač nerad, jeho neúspěšný souboj s Monfilsem považuji také za duel nejhorších outfitů na mužském okruhu v posledních letech. H&M se sice od Australian Open „již“ povedlo našít Tomášovi na oblečení vlastní logo, ale jinak je to stále bída s nouzí. Prachobyčejná černobílá kombinace, zdánlivě malé šortky a prapodivně (ne)sedící triko…Opravdu netuším, na koho Hennes & Mauritz s tímto novým kontraktem cílí, ale na tenisty určitě ne. Dočkáme se na Wimbledonu změny a pošle H&M Tomášovi alespoň bílé kraťasy?

Victoria Azarenka – U Azarenkové to sice s oblečením zdaleka tak špatné nebylo, ale v semifinále proti Sharapové vypadala se svým tílkem Nike jako chudá příbuzná.

Módní policie – poražení

Do trochu speciální kategorie řadím dvojici Rafael Nadal a Roger Federer. Ne, že by tito dva borci vypadali na French Open špatně, ale pro takové tenisové legendy mohl Nike zapojit poněkud více kreativity – zvláště pak do módou posedlé Paříže. Roger, který se snad brzy vrátí ke svým elegantním trikům s límečkem, zaujal diváky spíše kratším sestřihem vlasů. Rafovy fanynky zase určitě potěšilo rozhodnutí návrhářů Nike zkrátit mu šortky.

Kdo se líbil vám a které tenisové komplety vás naopak zklamaly nejvíce? Vaše názory můžete vyjádřit zde na PROTENIS.CZ.

#Stanley#

85



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



Jo Wilfried Tsonga používá

Babolat AeroPro Drive GT


Určení závodní hráči
Typ švihu dlouhý nápřah / rychlý úder
Velikost hlavy 100 čt. palců/ 645 čt. cm
Délka 69 cm
Váha 300 g
Vyvážení 320 mm
Tvrdost 72
Šířka rámu 23mm/26mm/24mm/
Složení Graphite Tungsten
Typ gripu Syntec Grip
Počet strun 16 x 19

Komentáře k raketě (21)

POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)