Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

MČR STARŠÍCH ŽÁKYŃ – DOBŘÍŠ 10.-16.8.2020

napsal briza 20.08.2020

Ve druhém srpnovém týdnu od 10. – 16.8.2020 se v tenisovém areálu TenisCentrum Dobříš konala největší akce letošního roku, a to již druhé Mistrovství České republiky starších žákyň. Výsledky. Webové stránky klubu.

Tereza Valentová

Celý turnaj začínal už v pondělí 10. srpna, prezentací hráček, při které obdrželi akreditaci a dárkovou tašku od partnerů turnaje. Následně se konalo slavnostní zahájení (losování) turnaje na dobříšských dvorcích V Lipkách. Během dne probíhaly v areálu přípravy na večerní losování, bohužel těsně před začátkem této akce prošla nad Dobříší bouřka a los tak proběhl v tenisové klubovně. Celým slavnostním losováním prováděla herečka Dejvického divadla – paní Zdeňka Žádníková – Volencová a k poslechu zahrál český houslový virtuos Jaroslav Svěcený, který společně s Veronikou Beranovou na úvod zahrál resp. zazpívala státní hymnu. Slavnostní los probíhal také za přítomnosti bývalého profesionálního tenisty – Davida Prinosila.

V úterý začala první kola mistrovství. Každé utkání rozhodoval delegovaný rozhodčí a to i ve čtyřhře. Během celého turnaje mohli diváci vidět opravdu krásný tenis. Pro hráčky bylo po dobu turnaje připraveno občerstvení , pití na každé utkání a neomezený pult s ovocem ve stanu generálního partnera, firmy Energon a.s. Do nedělního finále se probojovala Tereza Valentová, která v Dobříši vyhrála turnaj mladších žákyň kategorie A v roce 2019 a Laura Samsonová. Ta si místo ve finále doslova vybojovala, neboť téměř každý zápas vyhrála až v rozhodujícím třetím setu. Před začátkem finálového utkání byly hráčky přivezeny do areálu luxusním vozem a představeny divákům, kteří je po celou dobu zápasu povzbuzovali a dodali utkání ještě větší důležitost.

O vítězce rozhodl až třetí set, ve kterém byla více při síle Tereza Valentová a došla si pro vítězství, stala se tak po zásluze Mistryní České republiky v kategorii starších žákyň pro rok 2020. Po finálovém utkání proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků za přítomnosti partnerů turnaje a starosty města Dobříše p. Ing. Pavla Svobody.

V závěru proběhla tisková konference, kde hráčky odpovídaly na položené otázky od ředitele turnaje – p. Martina Berana, který také poděkoval všem partnerům turnaje a lidem, kteří pomohli tuto jedinečnou akci uspořádat.

Za TenisCentrum Dobříš
Eliška Beranová

21



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)