Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

MČR mužů a žen v Ostravě: Bolardt udolal Pánika v tříhodinové bitvě

napsal briza 20.08.2021

Antonín Bolardt ve čtvrtfinále porazil Matěje Pánika 6:7(4), 6:1, 7:6(5) a v semifinále ho čeká nestárnoucí Jaroslav Pospíšil. Druhou semifinálovou dvojicí je Dominik Reček a Antonín Štěpánek. Semifinálové dvojice dvouhry žen jsou Nosková-Abeldinova a Pospíšilová-Šebestová.

Antonín Bolardt

Bolardt – Pánik 6:7(4), 6:1, 7:6(5)
Pánik překvapil velmi dobrým výkonem jak v tomto zápase tak v celém turnaji. Byl nebezpečný, především ze svého bekhendu a zatlačil Bolardta za základní čáru, odkud Tondovy bomby z forhendu nepsaly. Bolardt se pouštěl do výměn, což více vyhovovalo Pánikovi, který číhal na příležitost k útoku. Pánik ve třetí sadě nedoservíroval zápas za stavu 5:4 a ani v následném tiebreaku nevyužil vedení 5:3. Dramatický zápas, kde tu absolutní koncovku lépe zvládl Bolardt.

Štěpánek – Černý 6:4, 7:5
Naprosto vyrovnaný zápas, ve kterém Štěpánek vyhrál jen o 4 body více než jeho soupeř. Oba aktéři měli 60% prvního servisu. O každý bod se bojovalo v dlouhých výměnách.

Nosková – Nová 6:0, 6:3
Linda Nosková dnes potvrdila svou kvalitu a jednoznačně přehrála Andreu Novou. Hned prvním úderem, ať už to byl servis nebo return, zatlačila soupeřku a ta potom už neměla co hrát. V semifinále Noskovou čeká Ala Abeldinova.

Abeldinova – Ševčíková 7:5, 6:3
Linda Ševčíková se snažila hrát aktivně, což přesně vyhovovalo soupeřce, která se dobře hýbe a všechno vrátí do hry. Ševčíková pak začala přidávat razanci a přicházely chyby.

Pospíšil – Jaloviec 2:6, 6:1, 6:4
V prvním setu se Pospíšil nemohl dostat do správného rytmu a rychle ztratil set 2:6. Začátek druhého setu zase utekl Jaloviecovi a set tak v klidu dohrál Pospíšil. Když Pospíšil vedl ve třetí sadě 4:0, zdálo se, že je rozhodnuto. Jaloviec však srovnal na 4:4, ale pak si prohrál servis a nabídl Pospíšilovi možnost zápas doservírovat. To se Pospíšilovi povedlo, i když musel odvrátit dva brejkboly. Pospíšila čeká v semifinále Antonín Bolardt.

Do finále ženské čtyřhry postoupily Vanesa Šulcová s Kateřinou Mandelíkovou a Hana Pektorová s Kristýnou Hrabalovou.

Do finále pánské čtyřhry postoupili Matěj Pánik s Kryštofem Zapským a Antonín Štěpánek a Antonín Bolardt.

Napsal: Lukáš Březina

17



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)