Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Macha Lake Open 2020: Déšť posunul středeční program na čtvrtek

napsal briza 24.06.2020

První runda zápasů středečního programu začínala ještě za slunného počasí. Bohužel zhruba dvě hodiny poté začalo pršet. Déšť sice nebyl vydatný, ale pršelo několik hodin. Stihly se odehrát pouze 4 zápasy, ostatní byly přesunuty na čtvrtek. První vítězství ve skupině mají Siniaková, Linda Fruhvirtová, Kolář a Šátral. Více na www.machalakeopen.cz.

Kateřina Siniaková

Šátral – Krumich 6:2, 6:2
Velezkušený a šikovný Honza Šátral, který dnes slaví své jmeniny, si snadno poradil s loňským finalistou Pardubické juniorky Krumichem. Šátry tahal Krumicha krátkým nízkým čopem do kurtu a Krumich pak musel míče naběhnout k síti, kde dostával prohozy nebo lob. Na servisu byl Šátral důrazný a z prvního míče po servisu se forhendem snažil zatlačit do soupeřova bekhendu. Vlastně všechno, co Šátral zahrál, to fungovalo.

Siniaková – Kolodziejová 7:5, 7:6(6)
Velmi pěkný zcela vyrovnaný zápas, který sledovalo početné obecenstvo. Kolodziejová se trochu trápila na servisu, ale o to lépe jí zase dnes fungoval obouručný bekhend. Siniaková sice nehrála špatně, ale určitě umí hrát lépe jako hráčka první stovky. Snad nám Katka v dalším zápase ukáže světový tenis a třeba i úsměv. Vtipný byl tiebreak druhé sady (hraný do 7 bodů), kdy Siniaková vedla už 6:0, ale Kolodziejová srovnala na 6:6. Nakonec 8:6 pro Siniakovou.

Linda Fruhvirtová – Miklová 6:4, 6:3
Barbora Miklová předvedla velmi dobrý výkon, i když dnes na Lindu Fruhvirtovou nestačila. Linda hrála to svoje, solidní dlouhé údery s minimem chyb. Miklová se snažila hrát prostředek kurtu forhendem a ten forhend celkem slušně letěl. Vyrovnaný zápas vyhrála starší ze sester Fruhvirtových 6:4, 6:3.

Kolář – Nejedlý 6:3, 6:3
Zdeněk Kolář měl velmi dobrý nástup do zápasu, Nejedlého hnal a zakončoval u sítě do otevřeného kurtu. Nejedlý si po několika gemech na rychlost Koláře zvykl a o každý gem se bojovalo. Kolář sice vyhrál ve dvou setech, ale zápas to byl relativně dlouhý. Vedle na kurtu Šátral vyhrál 6:2, 6:2 a když Kolář skončil, tak Šátral už byl půl hodiny ve sprše.

Rozehrány jsou zápasy Pavlásek – Damm 5:1, Marková – Brenda Fruhvirtová 4:3, Macháč – Poljak 6:2.

Napsal: Lukáš Březina

Martina Přádová Denisa Hindová Gabriela Horáčková Robin Staněk Darja Viďmanová Petr Hájek 
19



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)