Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Macha Lake Open 2020: 1.kolo kvalifikace (pondělí)

machalakeopen.cz napsal briza 22.06.2020

První hrací den byl typicky letním prosluněným dnem, nicméně vydatné deště minulých dní nechaly na dvorcích Tenisového klubu Staré Splavy svou stopu. Hratelné byly pouze 2 dvorce, proto vrchní rozhodčí turnaje musel improvizovat a sehrát některé zápasy na dvorcích nedalekého Tenisového klubu Doksy. Všech 16 zápasů se nakonec podařilo úspěšně dohrát a v úterý snad již vše půjde podle plánu, tedy všechny zápasy se odehrají ve Starých Splavech. Více na www.machalakeopen.cz.

Nikola Bartůňková

Bartůňková – Šalková 6:3, 7:5
Nikola Bartůňková (2006, I.ČLTK Praha) má formu jako hrom. Evidentně se dobře rozehrála na týmových akcích a nyní se veze na úspěšné vlně. Dominika Šalková (2004, TK Neridé) se podle předpokladu snažila soupeřku hnát od prvního míče, ale útoky končily chybou dříve než pořádně začaly nebo Bartůňková dvě tři bomby pochytala a pak dokonce i přecházela sama do útoku. Největší rozdíl byl v servisu a returnu. Bartůňková měla odhaduji 70% úspěšnost prvního servisu a Šalková mizivou. Podobné to bylo i na returnu. Bartůňková zápas za stavu 6:3, 5:4 sice nedoservírovala, ale Šalková jí dalším svým prohraným podáním (kdy dala 5 dvojchyb) nabídla další šanci, kterou již soupeřka využila.

Gadient – Šebestová 6:1, 6:2
Nicole Gadient (svěřenkyně Michala Konečného) diktovala tempo hry a dařilo se jí Šebestovou rozběhat a zatlačit hluboko za základní čáru. Šebestová, která ráda hraje u základní čáry se snažila přidat razanci, ale výsledkem byly nevynucené chyby. Gadient zaslouženě vyhrála, i když výsledek je příliš krutý.

Laboutková – Přádová 6:1, 6:1
Aneta Laboutková hrála velmi dobře a dokonale prodala všecny levácké zbraně, především levácký servis zleva ven a forhend kros do bekhendu pravoruké soupeřky. Martina Přádová hraje rovnější údery, které více platí na betonu nebo v hale na koberci.

Hindová – Horáčková 6:3, 7:6(5)
Naprosto vyrovnaný zápas. Hrály se dlouhé výměny, ve kterých se obě aktérky snažily převzít aktivitu, nicméně se to více dařilo Denise Hindové. Gábina Horáčková si stěžovala, že jí to neletí, což bylo ostatně i vidět, že Horáčková švihá při krosových výměnách na maximum a Hindová se na stejně razantní úder tolik nenadře. Horáčková si ve druhém setu vybudovala vedení 3:0 a vypadalo to na obrat, ale pak prohrála 12 bodů v řadě a bylo srovnáno. Set nakonec dospěl do zkrácené hry, kde byla šťastnější Hindová.

Další výsledky:
Petruželová – Pulchartová 6:3, 5:7, 10:7
Vlkovská – Munzarová 6:2, 6:1
Bejlek – Kladivová 6:2, 6:4
Tomajková – Tomanová 7:6(4), 6:3

Gengel – Černý 4:6, 6:3, 10:7
Štyler – Konečný 7:6, 6:1
Lehečka – Jermář 6:0, 6:1
Donald – Válek 3:6, 7:5, 10:8
Jiroušek – Jeníček 6:3, 6:4
Pleva – Nouza 6:2, 6:0
Staněk – Hájek 6:3, 6:3
Pospíšil – Sachko 6:0, 6:4

19



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)