Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Kniha o Jaroslavu Zíbovi ukazuje, proč se také hraje tenis

napsal briza 12.11.2021

Na světě hraje tenis obrovská masa lidí. Tuzemsko není výjimkou. Tenisový míček také u nás prohání všechny generace. Mezi dětmi je hlavně v očích jejich rodičů hodně budoucích šampionů. Ne každý se však na vrchol dostane. Naopak. Většina se titulů pro nejlepší nedočká. Přesto je dobré mít v lásce svůj tenisový sport. Lze s ním mít spousty zážitků.

Makaša

To ukazuje kniha o Jaroslavu Zíbovi Makaša. Tenis provází celý jeho život. Kdyby jej od dětství nehrál, celý jeho život by byl o dost chudší. Co všechno mu tenis nabídl? Ve svém kraji se na vrchol dostal. Vyhrával turnaje, byl krajskou jedničkou. I když nemohl trénovat jako profesionál, se spoustou lépe zabezpečených soupeřů sváděl tvrdé bitvy.

Tenisový život ho obohatil i jinak. Potkal se s elitními hráčkami i hráči, včetně světových jedniček. Několik let se nevědomky podílel na růstu později nejlepší hráčky na světě své doby, která posbírala nejvíce tenisových trofejí mezi ženami. Stal se koučem a vychoval i mistry republiky. Tenis mu přinesl mnoho dobrého a nezapomenutelného. Bez tenisu by byl jeho život o hodně prázdnější.

O tom všem je publikace Makaša.

Objednat si ji můžete na telefonu 775 311 721.

Cena je 200 korun včetně poštovného.

21

Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)