Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Kilnarová slaví po třech letech turnajový titul. Otočila finále v Monastiru

tenisovysvet.cz napsal briza 21.03.2021

České tenistce Monice Kilnarové se povedlo poprvé od června 2018 vybojovat na okruhu ITF turnajový titul. Ve finále se povedlo páté nasazené porazit turnajovou sedmičku Anastasii Nefedovovou po setech 2:6, 6:2, 6:4. Výsledky.

Monika Kilnarová

Kilnarová, které během kariéry patřila už pozice ve třetí světové stovce, se v posledních letech marně snažila navázat na úspěchy z roku 2018. Tehdy se povedlo české tenistce vyhrát turnaje ve Starých Splavech a Irakliu, čímž zopakovala zisk dvou trofejí z roku 2017.

Jednadvacetiletá hráčka musela počkat na další úspěch na profesionálním okruhu téměř tři roky, do tuniského Monastiru. V předchozích dvou týdnech se jí sice nepovedlo výrazněji prosadit, ale tento týden už svou přemožitelku nenalezla.

Po semifinálovém obratu v souboji s Ruskou Timofejevovou se Kilnarové povedlo obrat předvést i ve finále proti Nefedovové ze Spojených států. Po prohrané první sadě totiž byla na kurtu lepší tenistkou a další dva sety se staly její kořistí.

Ve druhém setu se rychle dostala do vedení 3:0 a druhý brejk přidala v osmé hře. Rozhodující sadu rovněž začala lépe a dostala se do vedení 4:1. Pak sice povolila Nefedovové srovnat na 4:4 a koncovku zápasu zdramatizovat, ale v klíčovém devátém gemu, v němž se dostala na servisu do problémů, dokázala přes shodu vybojovat gem na svou stranu a ve hře následující na returnu zápas zakončila.

Česká tenistka, jak již bylo zmíněno, vybojovala celkově svůj pátý titul na okruhu ITF.

Tento text byl přebrán z webu www.Tenisovysvet.cz, kde najdete to nejaktuálnější a nejzajímavější z českého i světového tenisu.

18



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)