Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Karsit cup ve Velichovkách vyhrála Tereza Hladíková

napsal briza 14.01.2010 Páteční kvalifikací začal v KTriumfu ve Velichovkách V.ročník oblíbeného tenisového turnaje žen Karsit cup. V té nastoupilo 12 děvčat, z nichž postoupily 4 a další 2 jako lucky losser. Přes nepřízeň počasí dorazily všechny hráčky v sobotu ve stanovenou dobu. Tereza Hladíková
Tereza Hladíková
Tereza Hladíková
Tereza Hladíková

První kola dopadla podle očekávání. Velkým šlágrem bylo oddílové derby Niedermayerové s Horáčkovou. Petra Niedermayerová nevyužila pár výhod, které v zápase měla a tak jako jediná nasazená opustila v prvním kole soutěž.

Ve druhém bylo zajímavé sledovat Terezu Malíkovou s Barborou Krtičkovou. Tereza hrála dobře, ale postupně dělala nevynucené chyby a v závěru její soupeřka více zabojovala a posunula se do čtvrtfinále.

Od čtvrtfinále to už byl opravdu nelítostný boj kdo z koho a ikdyž výsledky tomu neodpovídají všechna střetnutí byla hodně varovnaná. Do semifinále nakonec postoupily mírné favoritky Hladíková, Zálabská, Borecká a Bekerová. Zálabská pak odvedla Borecké porážku z nedávného halového MČR žen a Hladíková přestřílela Terezu Bekerovou.

Samotné finále mělo stejné obsazení jako v roce 2006, jen bylo o poznání jasnější záležitostí Terezy Hladíkové.

Ta zvítězila v KTriumfu tedy už podruhé a splnila to, co si na tomto turnaji přála – nabýt zdravé sebevědomí do sezóny, a vrátit se na pozice ve světovém žebříčku na kterých už před rokem byla. Zuzka Zálabská zase potvrdila, že jí to stále hraje a že ač je skoro nejstarší hráčkou na turnaji, stále se s ní musí počítat jako s adeptkou na vítězství. Ve čtyřhře společně s Krtičkovou ve finále nestačily na pár Krejsová – Bekerová.

Závěrem je potřeba všem hráčkám i jejich doprovodům poděkovat za součinnost jakou projevili zejména s přihlédnutím ke ztíženým klimatickým podmínkám. Dalším turnajem žen v rámci Optim Tour je Milten cup konaný v polovině února v Milovicích.

Zaznamenal Pavel Zlatohlávek

128



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)