Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Jubilejní XV. Rieter Cup bude hrát 85. hráč světa

rietercup.cz napsal briza 29.06.2011

Hlavním favoritem mužské dvouhry na letošním domácím mistrovství, které se bude hrát od pondělí 4. července v Ústí nad Orlicí, bude 85. hráč světového žebříčku ATP Lukáš Rosol.

Lukáš Rosol

Tenista, který populární Rieter Cup vyhrál již v roce 2007. „Dohodli jsme se během deseti minut. Lukáš projevil zájem a vstřícnost, v žádném případě neměl přehnané požadavky, naopak,“ říká ředitel šampionátu Vladimír Vaněk, který má ze startu v současnosti třetího nejlepšího českého tenisty velkou radost. „Pochopitelně. Snad alespoň na chvíli zalepíme ústa nejrůznějším odborníkům, kteří se na Rieter Cup dívají poněkud pokřivenou optikou a turnaj kvůli tomu, že na něm nehrají nejlepší čeští tenisté a tenistky,nesmyslně kritizují,“ připomíná Vaněk, který stojí v čele českého tenisového šampionátu plných patnáct let.

„Naše filosofie je od začátku stejná. Nikdy jsme netvrdili, že na Rieter Cupu budou hrát aktuálně ti nejlepší. Turnaj vždy byl a je v první řadě šancí pro mladou tenisovou generaci. V Ústí nad Orlicí se představila řada později známých tváří, například Radek Štěpánek, Petr Pála, Jan Hájek nebo Petra Kvitová,“ připomíná ředitel domácího mistrovství.

Také letošní Rieter Cup bude nejen sportovní, ale také společenskou událostí. Slavnostní zahájení proběhne v neděli 3. července v Hernychově vile pro sponzory. Pro hráče a hráčky připravují organizátoři zahradní party (6.7.), doprovodný program vyvrcholí v pátek 8. července na orlickoústecké radnici.

59



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)