Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

Jebák bloguje z Mostu: Pátek - záda v háji

napsal briza 15.05.2009

Na pátek jsem spal u Košly (Jiří Košler), který je původně z Mostu, ale už bydlí v Praze. Dopoledne jsem se rozehrál s Kutym (Roman Vogeli, dříve Kutáč) a pak jsem sledoval první rundu. Já hrál až v druhé rundě. Viděl jsem zápas Tabara – Kuznetsov 6–3 7–6(1). Hráli oba moc dobře.

Roman Jebavý
Roman Jebavý
Roman Jebavý
Roman Jebavý

Já nastoupil proti Balazsovi celkem sebevědomě, ale za stavu 1:3 v prvním setu mi křuplo v zádech a já najednou se nemohl ani pořádně nadechnout. Nechal jsem si na kurt zavolat doktora, ten mi záda namazal nějakou mastí, ale to teda nepomohlo. Při dalším střídání mi dal doktor na záda capsicínovou náplast. Ta začátkem druhého setu zabrala, najednou mi hořely záda. Nevim, jestli ten pocit byl tak intenzivní, že jsem zapoměl na bolest zad, nebo jestli to fakt zádům pomohlo. No každopádně jsem byl schopen hrát. Měl jsem 4:3 a servis, což ale u mě moc neznamená :-). No nakonec jsem prohrál 1–6 4–6.

Nejtrapnější bylo, že frajer po zápase nahlásil, že si udělal něco s rukou a že k semifinále s Tabákem nenastoupí. To teda zamrzí, s Tabákem bych si zahrál rád, tabák je hroznej klasik :-). Takže Tabák je ve finále a zítra má volno.

V Mostě jsem dohrál. O víkendu jedu na ligu do Říma. Doufám, že záda budou lepší. Kdyžtak to tam nějak odchodím, je to jen liga.

Mějte se fajn a ozvu se z Jablonce :-)

Roman Jebavý

82



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)